herkes başkasının uyarı alıpalmadığını görebiliyo mu?
zaman aşımına uğramış cezalar da hiç silin meyecek mi?
zaman aşımına uğramış cezalar toplam ceza sayısını etkiliyo mu?
W-X-Q-w-x-q Haflerini Kullanmayacağıma söz veriyorum(alıntı yazılar hariç) Tarafımdan gönderilen tüm mesajlar Tarafımdan açılan tüm başlıklar Bilgi paylaştıkça çoğalır, paylaşmadıkça yok olup gitmeye mahkumdur. 4000+atlon64x2 işlemci(soket Am2)2.2Ghz(30.5 'C)
Palit Ati 2400pro hd dx10-256mb ekran kartı sonic özel seri
Msi anakart Twinmos 2048mb 667 mhz ddr2bellek
lg dvd+rw lg cd-rw 80Gb+80Gb Sabitdisk
Uyarılar, yeni sisteme geçiş yapıldığı zaman silindi ve yeni ceza sistemine geçiş yaptık. Bu sistemde, zaman aşımına uğramış cezaların etkisi geçiyor ama profilinizde görülmeye devam ediyor. Yani kullanıcılar aldıkları bütün ihlalleri denetim masalarından görebiliyorlar. Herhangi bir zamanda toplam 5 puana ulaşan kişi otomatik olarak 5 gün, toplam puanı 10'a ulaşan kişi sınırsız olarak forumdan uzaklaştırılıyor.
ya arkadaşlar şu ceza, eksi bilmem ne verme, uyarma, kızma, azarlama muhabbetini bir kenara bırakalım. Herkes insan olduğunu unutmadan otursun klavyenin başına bu kural yeter.
Bura için geçerli değil fakat bir durum var. Üye sayısı birkaç kişi ya da birkaç yüz kişi ile sınırlıyken üyeler canım cicim, birkaç bine ulaşınca taviz yok asarım keserim olayına kaymalar hoş değil.
Neyse ki pcnet yönetimi aklı başında belli bir misyonu olan insanlar bu açıdan sorunla karşılaşacağımı kendi adıma sanmıyorum. Bazı arkadaşlar üç kişi toplanıp bizde forum açalım diye kalkışıyor sonra ömrünün geri kalanını o forum senin bu forum benim reklam yapmaya adıyor kendilerini, buda hoş değil tabi...