Elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışayım..
|
Alıntı:
|
|
forumda şahsiyetsiz insanlar olması normal. Her yerde var bu. Ama forumu bunlardan temizleyecek olanlar yöneticilerdir. Forumda ağza alınmayacak ifadeleri rumuz yapanlar, bütün mesajları hakaret dolu olan üyeler var. Avatarı bazı organlar olanlar dahi var. Bunlardan da üyeler sorumlu değil heralde.
|
öncelikle bahsettiğin avatar'ın galeriden silindiğini söyleyeyim. mesajlarında hakaret eden üyelere cevap yazmak yerine, ö.m ile onları moderatörlere şikater etseniz. en kısa sürede bu üyelerin uyarı almalarını ya da forumdan uzaklaştırılmalarına katkıda bulunabilirsiniz. ayrıca cevap yazmayıp tepkisiz kalmak, o kişiye/kişilere karşı sizin tarafınızdan gelen bir yaptırımdır.
ama hakaret eden kişiye cevap verip tartışma ortamına katkıda bulunursanız yada sizde ona hakaret ederseniz, sizin ondan ne farkınız kalır ?
bu arada samterk, sen üstüne alınma genel konuşuyorum :)
|
Alıntı:
|
|
Ben burada bir kaç ay önce küfür yedimde 6 saat silinmeden asılı kaldı mesaj. modlar devamlı online olamıyorlarsa iş bölümü yapsınlar belli saatler için. dün mevcut olan başlığı sanırım herkes hatırlıyordur.
|
Moderatör arkadaşlar elinden geldiğince siteye katılmaya çalışıyorlar. "sen şu saatler arasında gir, sende şu saatler arasında gir forum hiç boş kalmasın" şeklinde bir planlama yapamayız. çünkü herkesin kendine göre bir hayat düzeni var. ve bu hayat düzenimiz PCnet'e göre düzenlenmiyor. Moderatörler Doğanburda'nın, çalışanları değiller, tamamen burada gönüllü olarak bulunuyoruz. ve ben bütün moderatör arkadaşlarımın elinden geldiğince katkı sağladığına inanıyorum.
ayrıca yeni sisteme geçişimizle birlikte moderatör sayımızda artacaktır..
|
Alıntı:
|
|
Yeri gelmişken, surfer akradaşımızdan cevap bekliyorum... Yeni pcnet'te serbest forum açılacak mı?
|
açıkçası bu konuda kesin birşey konuşmadık. ama aYYaS'ında dediği gibi çok büyük bir ihtimalle açılmayacak. serbest forumun kapatılmasının sebebi forumdaki seviyeyi düşürdüğüydü, şimdi seviyeyi tekrar yükseltmeye çalışırken bu forumu açmamız biraz abes olur.
|
Alıntı:
|
|
Abi server değişileceğine kendisi server olsun hem gelir olur hemnde iyi olur yani kolayca site alırız mesela bn server arıyorum benim gibi yüzlerce var dimi
|
malesef böyle bir imkanımız yok.