PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile herkesin dikkatine..
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul
Varsayılan herkesin dikkatine.. - 25.12.2006, 04:49

Hepinize merhabalar.
Görüyorum ki birkaç üye –ki bunlar sevdiğimiz her zaman aramızda görmekten mutluluk duyacağımız üyeler- forumdan ayrılma kararı almış. Tabiî ki bizler hiç kimse ayrılmasın isteriz. Gönlümüzden geçen budur ama gitmek isteyen bir üyeyi de burada zorla tutacak halimiz yok. İnsanlar seçimleriyle yaşarlar..

Herkes arasında genel bir kanı var: forum seviyesinin düştüğü. Bunu inkar etmiyorum. Bir çok nedeni vardır.. ama asla yaş ortalamasının düşmesi bu nedenlerden biri değildir. “Seviye düşmesi”ne kesin bir çözüm üretip bunu uygulayamıyoruz. Bunun sebebi moderasyonel bir problem olmamasıdır. Aslında düşüyor dediğimiz seviye forumum değil üyelerin seviyesidir.!

Üye sayımız 70.000’e doğru, veritabanımız da 1 GB’a doğru hızla yaklaşıyor. Bu üyelerin ne kadarı aktif o konuda elimde kesin bir veri yok ama aktif olanların tarihine baktığım zaman çoğunluğun 2006 yılında kayıt olanlardan oluştuğunu görüyorum. Yani bir yıldan daha az bir süre üye olanlar..

yeni üyelerimizin karşısındaki rol model’ler bizleriz. Hareket ve tavırlarını biz eski üyeleri örnek alarak belirliyorlar. Bu durumda seviyeyi yükseltebilecek etken tekrar biz değil miyiz ? ama bazı arkadaşlarımız çözüm olmak yerine terk etmeyi seçiyorlar. Seçimlerine saygı duyarız.. dedim ya insanlar seçimleriyle yaşarlar. Hepsine bize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

PCnet Forumlarının adı bilene sordur. Ve formatımız da soru-cevap şeklindedir. Ama niye bilmiyorum insanların bir birlerine yol göstermeleri için kurulmuş bir toplulukta kavgalar çıkıyor. Ayrıca insanlar buna nasıl tepki gösteremiyorlar ? halbuki kural ihlali olduğunu düşündüğünüz bir başlığı veya tavırlarını yanlış bulduğunuz bir üyeyı protesto edin, ona cevap yazmayın.

Bundan sonra cevap yazarken moderasyonun daha sert olacağını göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Hiçbir üyenin hiçbir üyeyi forum içerisinde uyarmaya hakkı yoktur. Bu açık bir şekilde de forum kurallarımızda belirtilmiştir. Başlıklara gereksiz mesajlar göndermeyin. Kullandığınız üslubun da size saygı duyulmasında büyük bir etken olduğunu unutmayın..

Ayrıca server, cms ve forum değişecek.. bunun için öngörülen kesin bir tarih olmasa da Ocak ayının ortalarında olması planlanıyor.
bu tür konularla ilgili yeni başlık açmak yerine PCnet.com.tr ye not verin başlığına yazmanız hem forum kirliliğini önleyecek hemde yeni sistemimiz yapılanırken bize yardımcı olacaktır.
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 25.12.2006, 08:51

Sayın moderatörüm:

Açtığınız başlık ile bize nasıl başlık açılacağı konusunda "role model" olduğunuz için teşekkür ederiz. Kişisel olarak gönderdiğim mesajı görmediğiniz için teşekkür ederim. Yazdığınız bu konuya mavi kart gönderdiğim halde kilitlenmediği için de teşekkür ederim.

İşlerin burda nasıl ve neden böyle yürüdüğünü anlamamızı sağladığınız için de özellikle teşekkür ederim.
  (#3) Eski
Genel Moderatör

Yer: Istanbul
Varsayılan 25.12.2006, 15:08

başlık bütün kullanıcılara yöneltilen genel bir uyarı niteliğinde olduğu için bu başlığı uygun gördüm.
oradaki "dikkat" buraya bakın manasında değil, bunlara dikkat edin manası taşıyor.
gönderdiğin ö.m'yi ise online olduğum zaman yani az önce gördüm..
  (#4) Eski
Forum Gurusu

WayneJunction Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 25.12.2006, 15:21

evet @SurFeR seninde inkar etmediğin gibi ciddi bir seviye düşüşü var. Ve ben bunun bir toparlanma süreci olduğuna inanmak istiyorum.. İnşallah böyledir. Açıklama için teşekkürler..
Cümlemi bitirmeden birşeyi söylemek istiyorum kalın harflerle (=
Size tartışma yaratacak konulara lütfen girmeyelim konular büyümesin sakince bu forumu sürdürelim lütfen.
Teşekkürler..
Kolay Gelsin.
  (#5) Eski

instability Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 25.12.2006, 15:26

Bencede yani gereksiz msj atanlara cvp vermezsek sorun çıkmaz.
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
artık herkesin web sitesi olacak gcakmak Web ve Grafik Tasarımı 14 21.12.2005 14:13
Birgün herkesin işine yarar AcTiVe_CoDeR Windows İpuçları 8 11.08.2003 19:22
peki o zaman herkesin dikkatine Benediction Linux 2 07.01.2003 01:21

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

18 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

90 gösterim, 5 yanıt

244 gösterim, 21 yanıt

196 gösterim, 11 yanıt

207 gösterim, 13 yanıt

142 gösterim, 19 yanıt

48 gösterim, 2 yanıt

155 gösterim, 14 yanıt

37 gösterim, 4 yanıt