PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 12 / 21 İlkİlk ... 28910111213141516 ... SonSon
103 sonuçtan 56 - 60 arası sonuçlar
    Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Alıntı Orijinalini Gönderen: grezimonk Mesajı Görüntüle
    değişmeli ve saçma sapan nedenlerle uzaklaştırılanlar geri gelmeli pardus'u cd'ye yakmayı tarif etmek yada yağlı soğutma ile ilgili vidyo koyması nedeni ile uyarı alanlar olması saçma.
    Aynı anda 5 tane farklı kullanıcı adı ile bağlandığı için o üyeler pek sorun teşkil edeceğini sanmıyorum açıkçası.Windows ile ilgili sorulan her soruya hiçbir bilgi sahibi olmadan direkt olarak linux kur demek gereksizdir.Buradaki asıl amaç sorulan soruları en kısa yöntem ile çözmektir,alternatif yöntemler ek olarak mesaj sonunda söylenebilir.
    En son Raplex tarafından düzenlenmiştir: 19.05.2010 16:44

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010

onlara linux kurmasını anlatmak sorunlarının çözümünden daha kolay olur korsan windows=sorunlar...

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Alıntı Orijinalini Gönderen: grezimonk Mesajı Görüntüle
    onlara linux kurmasını anlatmak sorunlarının çözümünden daha kolay olur korsan windows=sorunlar...
    Sorunun çözümünü bilmeyip her başlığa aynı şeyi yazmak en kolayı.Sorunlar var diye forumlar var zaten adı üstünde yardım ve destek forumu.Boşuna tartışma çıkartmaya çalışmayın,atılan üyelikler geri verilmeyecektir.Özellikle aynı kişilerin açtığı ve ısrarla forumda kuralları ihlal eden üyelikler.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Husami Mesajı Görüntüle
    bu kurallarında artık değişme vakti gelmiştir
    3sene öncesine göre yazılmış bu kurallar

yeni bir ceza sistemi kesinlikle getirilmeli

ayrıca şugünlerde yinede bir moderatör azalması yaşanıyor
    raplex dışındaki modların siteye uğradıkları yok nerdeyse

ha aklıma gelmişken birde çayla bölşüm açılmalı ve o bölümdışında mesaj sayısı yeterli olmayan üyeler konu açamamalı bu diğer bölümler için uygulanırsa bot konulardan kurtulabiliriz böylece
    ben hiç katılmıyorum kişilerin karşılık beklemeden yardım ettikleri bir forumda cezanın adı bile yanlış sonuçta kimse para talep etmiyor burda hatta zamanımızı veriyoruz ( ben dekorasyoncuyum ve günlüğüm ortalama 100 tl forumda kalmak adına işe öğle saatlerinde gittiğim oluyor )

ha baktın birileri rahatsız ediliyor o zaman ip adresi kaydedilip forumdan atılmalıki foruma giremesin

ben cezayı bol bol yiyorum RAPLEX sağolsun oda kendinde verilen işi yapıyor sonuçta .

ve uzaklaştırıldığım için yardım etmeye söz verdiğim kişilerin an ve an hüsranını izliyorum
    ama foruma üye olmak sadece 2 dakika sürerken nasıl uzaklaştırma alablirizki

ayrıca üstte grezimonk kardeşimin verdiği linkler onu haklı çıkarmıyormu sizce ? bu sabah ekranın tamamı ko xp mesajı doluydu

ben açıkçası uzaklaştırma atılma gibi şeyleri pekte umursamıyorum çünkü bu forumdan emekli olupta maaş alacak değiliz eminimki yazdıklarımda bana ceza puanı ve kdv olarak gelecektir hatta silinecektir ve ben cevap alınca anlayacağım bu forumda özgürce konuşıluyormu konuşulmuyormu
    En son cebur tarafından düzenlenmiştir: 19.05.2010 18:40

Benzer Başlıklar

1. "işletim sistemi yükleme hatası" beni de buldu!
    SpL4Now tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.07.2010, 18:22
  2. Yeni Türk Oyunu "İstanbul Beyleri" - Demo
    SMallianceTR tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 02.02.2007, 16:19
  3. Yeni ve Güzel Bir Tarayıcı "Green Browser"
    ugurmandas tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 21.01.2007, 18:16
  4. messenger' da "durumum" bölümüne yeni bişi eklemek