PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 16 / 18 İlkİlk ... 612131415161718 SonSon
88 sonuçtan 76 - 80 arası sonuçlar
    Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Yaz derdini, yardım edeyim

sayın yönetici, aslında bir iki değişiklik ile donanımhaber gibi adi ama çok rabet gören beş para etmez forumları geçeriz.

Mesela bu 500.000 mesajın 3700 civarını ben ve sawerin açtığı sayfa kaplamakta.. 4 ayda bir forumda en çok tıklanan ve en gerekli başlıklardan olan başlığı açtım. Şu an bile en az günde 20 kişi yazmakta.

Tek garipsediğim nokta şu, sawer kardeşim yok ortalıklarda. Ben öneriler yapmaya başladığımdan bu yana sawer neden yok?

Ricam odur ki, bir başlık açılsın forumda neleri görmek istersiniz. Forumda ne gibi alt konular yada üst konular olmalı. Forum ne gibi kolaylıklarla gelmeli vs vs vs konulara yanıt arayan bir başlık açılması, eğer siz açmayacaksanız ben açacağım. Umarım dikkate de alır üyeler.

Bu forumu benim gibi sevenler ilgi gösterir.

Forumda gereksiz saçma şeyler yok bide aşırı reklam yok yazdığına cevap alıyorsun daha nice 500.000lere.
    Hayırlı olsun.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2011
    Yer

evet yazdığına mutlaka cevap alırsın. D.h ve benzeri forumlar eline su dökemez.
    Daha saygılı ve nitelikli burası bizim rahatsızlıklarımızı belirtmemiz gerekli ki, forumun tadı çıksın

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2011
    Yer

Eskiler kadar bilgili üyler de var şu an. Click online modlarla tartıştığı için uzaklaştırılan üye değil miydi? Diğerleri de ömürleri forumda geçecek değildi ya, mutlaka bir şeylerle meşguldürler.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2011
    Yer

Eski üylerin bir çoğu donanımhaberde. Ben de diyorum ya, forumu geliştirmek gerek. Bu forum bir çok forummu ki, d.h gibi rezil işi sadece rant olan forumları ezer geçer. Bİr çok ek özellikler ne o forumlarda ne de ünlü sosyal ağlarda var.

ayrıca bu foruma dair bir sürü planlarım var ancak ne bir şey elimnde ne de yöneticiyim. Olmak da zor.

Benzer Başlıklar

1. PCNet Forumları Hakkında
    TuningMERT tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 09.01.2006, 19:54
  2. pcnet forumları tasarımları
    rasimaydinkal tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 29
    Son Mesaj: 08.06.2005, 01:00
  3. PCnet forumları hakkında
    LiNuXDiGiTaL tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6