+ Başlığa Yanıt Yaz
94 sonuçtan 91 - 94 arası sonuçlar
Başlık: Forumlarımıza iki yeni moderatör
-
13.08.2010 02:53 #91
Modumuz dediği gibi zaten forumda başlıca hedefiniz kurallara uymak olsun ve sadece bu ölçüde paylaşım yapma veya yardım etmeyi çalısın..Zaten bunlara uydunuz zaman yönetim sizin bu çabanızı boşa çıkarmayacaktır..
Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)
-
13.08.2010 12:12 #92Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- İstanbul - Erzincan
Onlar bence hiç hş değil, zaten PCnet'i diğer forumlardan ayıran özelliğide bu, sadeliği. Ben şahsen şu forumlara üyeyim:
ForumTİ
Sordum Forum
Chip Online
bunların hepsinden hesablarımı silmeye başladım, o yıldız olayı beni forumdan soğutuyor nedense.
Birtek İnterAktifOrtam.NET forumunu seviyorum ondada yine böyle şeyler var ama ne bileyim tasarımından dolayı hoşuma gidiyor, birde o forumda zaten yöneticiyim.
Uzun lafın kısası bence PCnet'in bu sistemi çok güzel, hiç bir zaman değiştirilmesin bence.
-
13.08.2010 16:23 #93
Aynen bu sistem her zaman için daha iyidir.
Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)
-
22.08.2010 13:28 #94
- Katılım Tarihi
- 2010
Benzer Başlıklar
-
Bakın Yeni Forum Siteme Moderatör Arıyorum...
gurk4n tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 18.01.2010, 19:52 -
Yeni Moderatör arkadaşlar için bir öneri...
Viperay tarafından PCnet forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 24.01.2005, 00:59

Alıntıyla Yanıtla

çekim gücünü arttırmak..........
Bugün, 15:01 / Donanım