PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 19 / 19 İlkİlk ... 91516171819
94 sonuçtan 91 - 94 arası sonuçlar

Modumuz dediği gibi zaten forumda başlıca hedefiniz kurallara uymak olsun ve sadece bu ölçüde paylaşım yapma veya yardım etmeyi çalısın..Zaten bunlara uydunuz zaman yönetim sizin bu çabanızı boşa çıkarmayacaktır..
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    İstanbul - Erzincan

Alıntı Orijinalini Gönderen: Kurtdereli Mesajı Görüntüle
    Ben yeri geldimi gırgır geçen yeri geldimi yardım eden yeri geldimi polemiğe giren biriyim ceza filan almadım görmedim ..acaba bende mi bir tuaflık var yoksa beni gören yokmu..bu ceza nasıl alınıyor ?
    Pcnete teklifim var bana değil üyeleri için
    rütbe verelim..normal üye - süper üye - ultimate üye - ultra üye - multiultra üye gibi bunlar olsa nickin yanında yıldız ikonlar olsun havalı olur......guru ve mod gibi şeyler düşünülmez..belki...aşırı derecede guru - mod istediği var...
    Onlar bence hiç hş değil, zaten PCnet'i diğer forumlardan ayıran özelliğide bu, sadeliği. Ben şahsen şu forumlara üyeyim:

ForumTİ
    Sordum Forum
    Chip Online

bunların hepsinden hesablarımı silmeye başladım, o yıldız olayı beni forumdan soğutuyor nedense.

Birtek İnterAktifOrtam.NET forumunu seviyorum ondada yine böyle şeyler var ama ne bileyim tasarımından dolayı hoşuma gidiyor, birde o forumda zaten yöneticiyim.

Uzun lafın kısası bence PCnet'in bu sistemi çok güzel, hiç bir zaman değiştirilmesin bence.

Aynen bu sistem her zaman için daha iyidir.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Alıntı Orijinalini Gönderen: turuncu_yesil Mesajı Görüntüle
    6 senedir elimden geldiğince foruma ve forumda bulunan üyelerimize yardımcı olmaktan mutluluk duydum, bundan sonrada yeni rütbeme layık olamaya çalışarak katkılarıma devam edeceğim.

Tüm PCnet ailesi ve forumuna teşekkürler.
    Hayırlı olsun

Benzer Başlıklar

1. Bakın Yeni Forum Siteme Moderatör Arıyorum...
    gurk4n tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.01.2010, 19:52
  2. Yeni Moderatör arkadaşlar için bir öneri...
    Viperay tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 24.01.2005, 00:59