+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
06.04.2010 13:53 #1Yönetici
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- İstanbul
"Hayat, Evren ve Her Şey" forumu açıldı
PCnet Online forumlarının teknolojiyle ilgili diğer bölümlerinde tartışamadığınız ve paylaşamadığınız konular için "Hayat, Evren ve Her Şey" adlı yeni forum kategorimizi açtık.
Bu forumda, forumlarımızın genel akışına uygun olmayan çeşitli konuları tartışabilirsiniz.
Ancak aşağıdaki konular kısa sürede gerilime veya gereksiz yazışmalara yol açtığı için bu konularla ilgili başlık açılması yasaktır:
- Siyaset
- Din
- Futbol
- İlişkiler
- Telif hakkı size ait olmayan eserlerin paylaşılması (sevdiğiniz şiirler vb.)
Bu forumun adı, İngiliz bilimkurgu yazarı Douglas Adams'a ithafen Hayat, Evren ve Her Şey kondu. Geek kültürünün en önemli eserlerinden biri, yazarın Otostopçunun Galaksi Rehberi serisidir. Yazara göre hayat, evren ve her şeye dair nihai sorunun cevabı 42'dir. Bunu Google'a bile sorsanız size 42 cevabını verecektir.PCnet editörü / webmaster'ı
-
06.04.2010 15:50 #2
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- türkiye / istanbul
sitelerde tartışılan genel konular bunlardır zaten bu konuların tartışılması yasak ise forumda hep boş laf dolaşır bence
ama tabiki karar sizlerin ben sadece fikrimi söyledim bu arada hayırlı olsun yeni formunuz
-
07.04.2010 10:43 #3
bu yeni açılan başlığın çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum.pcnet forumun çizgisini bozacağını düşünüyorum.saygılar
-
08.04.2010 08:54 #4
Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)
-
08.04.2010 10:11 #5
aslinda tam tersi cok gerekliydi ve artik var hayirli olsun artik kose yazarlari gibi maceralarini yazarlar tost yaparken kullandigi dilimli peynirin dilimlerinin birbirine yapismasini engelleyen naylonu cikartmayi unutunca nasil bir deneyim yasadiklarini yazarlar yada vucutlarinin bir uzvuna yonelik yazilar yazarlar.
Benzer Başlıklar
-
"Hayat, Evren ve Her Şey"in Kuralları
MaXCoDeR tarafından Hayat, Evren ve Her Şey forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 06.04.2010, 13:41 -
bilgisayarın başlat menüsündeki "beklemede"/"hazırda beklet"tuşu kendi kendine pa...
Husami tarafından Yazılım forumundaYanıt: 29Son Mesaj: 27.03.2010, 19:08 -
""" Vista ' da Açılışa Nasıl Logo Koyuyoruz """
BlackMESA tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 17.10.2007, 14:43 -
"Diğer uygulamalar" forumu kapatıldı
MaXCoDeR tarafından Duyurular forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 14.08.2007, 16:58 -
"Web programlama" forumu açıldı
MaXCoDeR tarafından Duyurular forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 02.04.2006, 14:07

Alıntıyla Yanıtla

çekim gücünü arttırmak..........
Bugün, 15:01 / Donanım