PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan "Hayat, Evren ve Her Şey" forumu açıldı

PCnet Online forumlarının teknolojiyle ilgili diğer bölümlerinde tartışamadığınız ve paylaşamadığınız konular için "Hayat, Evren ve Her Şey" adlı yeni forum kategorimizi açtık.

Bu forumda, forumlarımızın genel akışına uygun olmayan çeşitli konuları tartışabilirsiniz.

Ancak aşağıdaki konular kısa sürede gerilime veya gereksiz yazışmalara yol açtığı için bu konularla ilgili başlık açılması yasaktır:
    • Siyaset
    • Din
    • Futbol
    • İlişkiler
    • Telif hakkı size ait olmayan eserlerin paylaşılması (sevdiğiniz şiirler vb.)
    Neden "Hayat, Evren ve Her Şey"?
    Bu forumun adı, İngiliz bilimkurgu yazarı Douglas Adams'a ithafen Hayat, Evren ve Her Şey kondu. Geek kültürünün en önemli eserlerinden biri, yazarın Otostopçunun Galaksi Rehberi serisidir. Yazara göre hayat, evren ve her şeye dair nihai sorunun cevabı 42'dir. Bunu Google'a bile sorsanız size 42 cevabını verecektir.
    PCnet editörü / webmaster'ı

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    türkiye / istanbul

sitelerde tartışılan genel konular bunlardır zaten bu konuların tartışılması yasak ise forumda hep boş laf dolaşır bence

ama tabiki karar sizlerin ben sadece fikrimi söyledim bu arada hayırlı olsun yeni formunuz

bu yeni açılan başlığın çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum.pcnet forumun çizgisini bozacağını düşünüyorum.saygılar

Alıntı Orijinalini Gönderen: mnyk46 Mesajı Görüntüle
    bu yeni açılan başlığın çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum.pcnet forumun çizgisini bozacağını düşünüyorum.saygılar
    Zaten forumda konuşulan gereksiz konuların bu bölümde tartışılması için bu bölüm açıldı.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

aslinda tam tersi cok gerekliydi ve artik var hayirli olsun artik kose yazarlari gibi maceralarini yazarlar tost yaparken kullandigi dilimli peynirin dilimlerinin birbirine yapismasini engelleyen naylonu cikartmayi unutunca nasil bir deneyim yasadiklarini yazarlar yada vucutlarinin bir uzvuna yonelik yazilar yazarlar.

Benzer Başlıklar

1. "Hayat, Evren ve Her Şey"in Kuralları
    MaXCoDeR tarafından Hayat, Evren ve Her Şey forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 06.04.2010, 13:41
  2. Yanıt: 29
    Son Mesaj: 27.03.2010, 19:08
  3. """ Vista ' da Açılışa Nasıl Logo Koyuyoruz """
    BlackMESA tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.10.2007, 14:43
  4. "Diğer uygulamalar" forumu kapatıldı