Alıntı:
|
Orijinalini Gönderen: shahan
Kusura bakma savask arkadaşım ama bence moderatör o olayda kesinlikle haklı.
Zaten kilitlerken gerekçesini de açıklamış. Bunu yaparken forum kuralını uyguladığı kesin de benim anlamadığım senin sorguladığın şey "Forum Kuralları" mı?
|
Bunları söylerken sadece o mesele üzerine kendi fikrimi belirttiğim gayet açık..
Bunun yanında çok açık olan birşey daha var ki moderatör arkadaşımız başlığı kilitlerken haklılığını açıklamış.
Alıntı:
|
Orijinalini Gönderen: savask
1) moderatöre özel mesaj attığımda bana haklılığını açıklayamadı. istersen bir de sen dene.
|
Zaten kilitlerken açıkladığı şeyi ben anlayabildim. Daha ne kadar açık olabilirdi ki?
Alıntı:
|
Orijinalini Gönderen: savask
2) forum kurallarını değil moderatörleri sorguluyorum. kesin olan birşey varsa bu forumu sadece kendini bilmez üyeler değil, bazı davranışlarıyla moderatörler de kirletiyor.
3) haklı olduğumu kesin olarak bilmesem kendimi bu derece savunmazdım.
4) hadi benim forumumun kilitlenmesinin haklılığını kabul ettim diyelim, benim forumumdan sonra açılan ve aynı sebeple kilitlenmesi gereken onlarca konu niçin hala açık duruyor ve açılmaya devam edildiği halde müdahale edilmiyor? (örneğin "yüzyılın en iyi oyunları" başlıklı forum tamamen 11. kurala aykırı ama hala babalar gibi ayakta).
|
Senin gibi tecrübeli bir üyeye yakışan hemen önyargılı davranıp kesin kanıya varmak olmamalıydı.
Ama sen moderatöre mesaj atıp "falanca mesaj kurallara aykırı, lütfen ilgilenin" demiş ve karşılığında hiçbir icraat olmamışsa yerden göğe kadar haklısın.
Eğer beğenmediğin davranışları eleştirmeden önce yapıcı davranıp düzelmesine yardım edersen, göreceksin hayat çok daha güzel olacak..
Eminim beni anlamışsındır..
Gel bugünden itibaren bir karar alalım site yöneticilerine yardımcı olalım. Kurallara aykırı bir şey olduğu zaman sitede o an editör-moderatör kim varsa bildirelim.
Eğer uyardığımız halde duruma müdahale etmezlerse işte o zaman hep beraber eleştiririz...