PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile başlıkların silinmesi,kilitlenmesi v.b.
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Kayseri / İstanbul
Varsayılan başlıkların silinmesi,kilitlenmesi v.b. - 02.09.2003, 02:41

PCnet forum kuralları gereği bir çok başlık "tarafımdan" kilitleniyor,siliniyor.Bu yapılanlar forum kuralları gereği olup, belki sizlerce tepki toplayacak bir davranış.Öncelikle merak eden arkadaşlara (ö.m. ile kafamın etini yiyenlere) bir kaç açıklama yapma gereğini duydum.Sitede bazı kurallar var ve biz mod.lar bunları uygulamak zorundayız,ve kendimizi öyle bilinçlendirdik.Eğerki forumlar kilitleniyor,insanlara uyarılar yapılıyor,başlıklar siliniyor ise bunların gerçekten sebepleri vardır ; hee yapılanlar hakkında açıklama yapmak zorundamıyız ? hayır bence değiliz.Hiç bir mod. gereksiz yere başlık kilitlemez ve silmez.Bu tür davranış sezdiğiniz zaman zaten yöneticilere (Max) ö.m. atabilirsiniz.Beni forumlardan az çok tanıyan kişiler bana % 100 hak verecektir ki, bir çok ö.m. da "bugman kuralıdır" deyip beni haklı gösteriyorlar.

Sözün kısası, tabiri taizse hiç bir zaman PCnet.i sahiplenmedim,sahibi veya başka bir şeyi olamam.Sadece bana/bizlere verilen görevi menfaat gözetmeden yerine getirme çabasındayım/yız.Bu tür bir açıklama yapma zorunluluğu hissettim çünkü yanlış anlaşılmak istemiyorum.

kolay gelsin.
  (#2) Eski

fourpower Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Denizli
Varsayılan 09.01.2004, 02:14

once bu konuda konu acabilecegim bir bolum yok o yuzden mecburen burayi uygun buldum bu gunlerde pek cok konu kitleniyor buna lafim yok fakat mesela haftalardir orada duran

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...ewtopic&t=8454

neden kilitlenmedi simdi konusu kilitlenenler buna isyan etse eder (benim konum hic kitlenmedi fakat) gerci sizinde isiniz zor ama ne biliyim aylardir orada duruyor cok komik geldi yazayim dedim. kilitlemelere biraz dikkat edilsin bence bu aralar cok kilitli konu var birde bazi konulari kitlemek yetmiyor bence komple silinmeli bunu yapamazmisiniz bizde kilitli konulara girmesek yanlislikla

Kolay gelsin....

4_FouR PoWeR_4
  (#3) Eski

Yer: istanbul
Varsayılan 16.01.2004, 04:28

bilmiyorum bu konuda etki payımız nedir ama fourpower'a aynı konuda katılıyorum...
bu tip forum konularındada fourpower'ın daha önce açtığı "yeni forum başlığı" olayı devreye giriyor ve artık konuyu "ti"yemi alalım yoksa bir kez inceledik hit yaptı ve reyting durumu yüzünden yer işgal ediyor, cevapsızmı bırakalım şaşırıyoruz
iyi çalışmalar

search for : Ouz Khan® Script n Audios
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Istanbul.gif
Varsayılan 16.01.2004, 14:36

Ben sizlere katılmıyorum arkadaşlar. Forum kurallarını uygulanmasına bir itirazım yok ama moderatörler hangi forumun gerekli hangisinin gereksiz olduğuna bence karar vermemelidirler! Bununla ilgili bir forum açmıştım, daha önceki forumumun keyfi kilitlenmesini kınamak için ama haliyle o da kilitlendi, belki bugman tarafından değil ama sonuçta bir moderatör tarafından. Sadece bu foruma bağımlı değilim, başka forumlara da katılıyorum ve orada öyle kolay kolay forum kilitlenmiyor, isteyen cevap verir isteyen vermez. Burası için de bu şekilde olması gerekirdi ama değil.
  (#5) Eski
Genel Moderatör

Yer: Eskişehir
Varsayılan 17.01.2004, 21:15

yorumsuz...

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...ewtopic&t=9903
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
ekşisözlükteki başlıkların linkleri ykm İnternet, Ağ ve Güvenlik 5 29.11.2006 16:10
klasör silinmesi charlie_chaplin Donanım 1 08.06.2006 17:15
oturum dosyalarının silinmesi atix Web ve Grafik Tasarımı 0 22.07.2005 22:28
Mesajların silinmesi editlenmesi somara_xp PCnet 9 25.05.2005 23:46
kendi açtığım başlıkların listesini nasıl görebilirim? gokturk PCnet 4 07.03.2005 11:01

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

10631 gösterim, 12 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 3 yanıt

69 gösterim, 21 yanıt

21 gösterim, 4 yanıt

923 gösterim, 7 yanıt

41 gösterim, 4 yanıt

88 gösterim, 11 yanıt

51 gösterim, 7 yanıt

56 gösterim, 9 yanıt

8328 gösterim, 13 yanıt