PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile Sorularınız
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#11) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 03.02.2004, 00:32

Haklısın Leon. Başlıklarda ekran kartı geçen forumları bulmak istediğimde Anahtar kelimenin solunda yazan yazıya göre "ekran and kartı" yazmak gerekiyor. Max bu konu hakkında önceleri bir bozukluk olduğunu ardından düzeldiğini söylemişti fakat hala düzelmediğini görüyorum...

İlgililere duyurulur!!!!!!!!!!!!!
Alıntıyla Yanıtla
  (#12) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İZMİR KARSIYAKA
Varsayılan 03.02.2004, 01:08

iyi hos tamamda!arama motoru saglam calısıyormu acaba ekrankartı yaz ne cıkıcak sorun en basta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! herseyıduzeltın duzgu calıssın,emin olun boyle seyler olmaz

herkese mutluluklar!
Alıntıyla Yanıtla
  (#13) Eski

Varsayılan 13.02.2004, 03:44

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: Brian
aslında ilk başta arama motorunu daha kapsamlı bi hale getirilmesi ve sayfanın en aşağısında görülebilir bir yere getirilmesi lazım...

İsterseniz forumun ortasına buyuk ve renkli harflerle yazılsın çalışmadığı sürece ne işe yarar ??? Foruma girdiğim günden beri yaptığım aramalarda aradığım konu dısında hersey çıkıyor, yada tam konuyu bulduğumda tıklıyorum ilk sayfaya geri donuyor yada sayfa zaman aşımına uğradı mesajı geliyor bla bla bla Kısacası arama da çok sorun var..

Eski arkadaslar yeni baslık açmayın , arama yapın diyor ama

Daha önce de bu tartışılmış ve arama nın düzeltileceği söylenmişti fakat sorun çözülmedi. Yani ;

Arama yapmaktansa yeni başlık açıp cevap almak daha kısa sürüyor.

Hepinize kolay gelsin..
Alıntıyla Yanıtla
  (#14) Eski

Yer: İstanbul / Antalya
Varsayılan 13.02.2004, 03:54

Birşeyi bulmak için nerede ve nasıl aranacağını bilmek gerek.. ses kartı ile ilgili problemin olduğunda sadece "ses kartı" yazarsan tabiiki 40 sayfa yazı çıkacaktır. fakat "ses kartı" ses yok creative gibi bir arama yaparsanız herhalde sayfa sayısı 5-6 ya düşer ki eğer gerçekten problemi çözmek istiyorsanız o kadar sayfayıda tararsınız.
Bugüne kadar çok arama yaptım ama karşıma hiç hata mesajı gelmedi? Herhalde çok şanslıyım
Alıntıyla Yanıtla
  (#15) Eski

Varsayılan 13.02.2004, 04:07

Arkadaşlar siz yine de arama yapın, evet bir sorun olduğu kesin. Ancak sizler bilinçli üye olun. Arama yapın, 2. sayfada da bulamazsanız yeni başlık açın. Herkes aynı başlıktan açarsa forum içinden çıkılmaz bir hal alır. Sizler kendinizi soruyu cevaplayacak arkadaşların yerine koyun. Aynı soruya sürekli cevap vermek hoş olmaz... Ben aradığımı yüzde 70 buluyorum. Sizlerde arkadaşın dediği gibi farklı arama kriteri kullanın. Cihazınızın markası gerçekten çok etkili oluyor.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 1 yanıt

30 gösterim, 3 yanıt

0 gösterim, 4 yanıt

21 gösterim, 2 yanıt

498 gösterim, 16 yanıt

36 gösterim, 6 yanıt

21 gösterim, 6 yanıt

41 gösterim, 5 yanıt

10631 gösterim, 12 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 3 yanıt