PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile Sorularınız
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Kayseri / İstanbul
Varsayılan Sorularınız - 26.01.2004, 01:45

Sorduğunuz sorularla,problemlerle ilgili öncelikle forum içinde arama yapmanızı, eğerki sorunuzun cevabını bulamadıysanız yeni bir başlık açmanızı rica ediyoruz.Böylelikle aynı başlığı içeren, onlarca soruyla karşı karşıya kalmamış olacağız.Buda başlık kirliliğine ve aynı konuları tekrar tekrar açmaya bir engel teşkil etmiş olacak.

kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Eskişehir
Varsayılan 26.01.2004, 01:58

selamlar...

bugman arkadaşımız gerçekten çok önemli ve sıcak bir konuya değinmiş..
aynı ricada bende bulunuyorum..

yeni bir başlık açarak sorunlarının çözümünü bekleyen arkadaşlar aslında bugman'nın da dediği gibi forum da arama yöntemini kullansalar, çok daha hızlı çözüme ulaşabilecekler..

iyi çalışmalar.....................
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

fourpower Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Denizli
Varsayılan 26.01.2004, 04:16

gercekten guzel bir konu bu bende size birsey sorsam bu konuyla ilgili

mesela birisi format diye baslik atip konu aciyor sistem basliklari tarasa sonra bu baslik daha once acilmistir diye uyari verse belki bir azalma olur. (tabi ben hayal kuruyor da olabilirim )ozellikle format konusu sanirim 50 kere acilmistir artik ben kendi adima cevap yazmiyorum biktim artik.

birde format atmak gibi cok sorular sorulari bir yerde toplanip sitede bir yere bu basliklar konsa belki buda bir cozum olabilir. tum isletim sistemleri icin format atmak nasildir yada partition olayi bunun gibi cok sorulan sorular sabit dursa

ben aklima gelen fikirleri vermeye calsiyorum umarim rahatsiz etmiyorum

Kolay gelsin....

4_FouR PoWeR_4
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski
Genel Moderatör

Yer: Eskişehir
Varsayılan 26.01.2004, 17:55

fourpower,aslında dediğin yöntem uygulansa daha iyi olabilir gibi geliyor bana da..(sistemin önceden açılan başlıkları taraması) ama bu hıza nasıl bir etki eder bilemem

forumda sık sorulan sorular için bir bölüm daha açılsa ve oraya sadece belli yetki ve sınırlar dahilinde yazılar aktarılsa bence hiç fena olmaz..

iyi çalışmalar....................
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Yer: Ankara
Varsayılan 26.01.2004, 18:11

Yeni Başlık bağlantısına tıkladığımızda mesaj yazma kutuları geleceği yere "Açmayı düşündüğünüz başlığı forumlarda aradınız mı?" gibi bir sayfa çıkar ve arama motoru için kutular konur. Arama yapmış olanlar için ise bu sayfada "Evet! arama yaptım ama buladım" diye bir bağlantı olur ve ondan sonra mesaj yazma sayfasına geçilir.

Yani yeni başlık açmak isteyenler için araya ekstra bir sayfa konur.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

10 gösterim, 10 yanıt

11 gösterim, 2 yanıt

36 gösterim, 5 yanıt

10609 gösterim, 11 yanıt

68 gösterim, 6 yanıt

200 gösterim, 17 yanıt

89 gösterim, 5 yanıt

16 gösterim, 1 yanıt

61 gösterim, 2 yanıt

54 gösterim, 8 yanıt

13 gösterim, 1 yanıt