PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Açılan başlık ve konu bence kişilere yeni bir şans tanıyor.Ama güzel bir uygulama,insanlara şans vermek gayet mantıklı ama bu uygulamayı suistimal edecek o kadar çok insan çıkacak ki... Neyse bunlara da bizler elimizden geldiğince engel olmaya çalışacağız.

Kolay gelsin.

Varsayılan Re: slm

Alıntı Orijinalini Gönderen: fatih1981
    afedersiniz ama ben ahlaksız konuşanı , hepinizi si... gibi cümlelerle karşılaştım.
    ya böyle olmaz ki... üyeliği iptal edilip o isim ve mail adresi ile bidaha üye olunmamalı..... biz burda mutlu mutlu gezerken keyfimizi kaçırıyolar zaten türkçeye evet adlı arkadaşımız bi link vermiş o beni baya bi sinirlendirdi...(vietnam'daki olay)

Adamın kayıt tarihine bakıyorsunuz temmuz 2004 daha 25 mesaj yazmış sarı kart almış bunu nasıl beceriyorlar bir aklı sır erdiremedim..

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Eskişehir

Varsayılan Re: slm

selamlar...

Alıntı Orijinalini Gönderen: masterevil
    zaten türkçeye evet adlı arkadaşımız bi link vermiş o beni baya bi sinirlendirdi...(vietnam'daki olay)
    http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...wtopic&t=18386

bahsettiğin adres burası galiba,ama ben öyle bir bağlantı (link) verdiğimi sana hatırlamıyorum.karıştırdın sen galiba

iyi çalışmalar.......................

Misafir

Varsayılan Re: Sarı kart sayısı ikiye çıkarıldı

Alıntı Orijinalini Gönderen: MaXCoDeR
    Forumlarımızdaki kart uygulamasına göre şu ana dek ilk sarı karttan sonra kırmızı kart veriliyordu. Bundan sonra uyarı niteliğindeki sarı kartın forumdan uzaklaştırılmadan önce iki kez gösterilmesine karar verdik. durumunda kartlarının silineceğini de tekrar hatırlatayım.
    Allah allah peki bu neden bana hiç uygulanmıyor acaba ben ayıptır soylemesi "pi.."miyim .Benim de hakklarım varsa bende 2 sarı kart gordukten sonra atılmak istiyorum.Bugune kadar direk kırmızı yedik.sarı goremeden kırmızı yiyorum bunu bir caresini bulunuz.

TEşekkurleer

Benzer Başlıklar

1. hdd yi ikiye ayırma
    gurkan_ozkan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.07.2005, 19:59
  2. hd yi ikiye bölme
    osmanbayazlar tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.02.2005, 19:53
  3. pcnet'te sarı kart alanlar
    digiman tarafından PCnet forumunda