PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sarı kart sayısı ikiye çıkarıldı

Forumlarımızdaki kart uygulamasına göre şu ana dek ilk sarı karttan sonra kırmızı kart veriliyordu. Bundan sonra uyarı niteliğindeki sarı kartın forumdan uzaklaştırılmadan önce iki kez gösterilmesine karar verdik. Eğer forum kurallarımızı 3 kez uymazsanız yine sarı kartlarınız kırmızı karta dönüşecek ve forumdan atılacaksınız. Sarı kartlı kullanıcılarımızın kurallara belli bir süre uygun davranmaları durumunda kartlarının silineceğini de tekrar hatırlatayım.

Kartı olan arkadaşlar lütfen bu şansınızı iyi kullanın.

İyi düşünülmüş tebrik ederim. E-mail ile uyarı vermektense iki sarı kart daha iyi iyi. Umarım insanlar daha dikkatli olur..

Varsayılan slm

Ben iki sarı kart almış birini biliyorum mesela onunda yanında benimki gibi bir sarı kart duruyor. ( bu arada bıktım ben bu kartımdan , artık alsanız diyorum ) İkisini nasıl ayırt ediyorsunuz.

2 sarı kart olayı... bilmem ki...Bence olmasaydı daha iyiydi.Çünkü afedersiniz ama ben ahlaksız konuşanı , hepinizi si... gibi cümlelerle karşılaştım böyle birine kart vermek , sanki daha çok azdırmak gibime geliyor , kestirip atmak lazım bence.Adamın biri çıkacak sen misin bana yine kart veren senin... Sankim öyle muhabbetler olacak gibime geliyor.Umarım yanılırım.

Direk kırmızı kartta verebiliyoruz. Yani böyle tipler burda tutunamazlar merak etmeyin.

Benzer Başlıklar

1. hdd yi ikiye ayırma
    gurkan_ozkan tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 16.07.2005, 19:59
  2. hd yi ikiye bölme
    osmanbayazlar tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 19.02.2005, 19:53
  3. pcnet'te sarı kart alanlar
    digiman tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3