+ Başlığa Yanıt Yaz
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Uyarılar
-
12.06.2004 00:48 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Kayseri / İstanbul
Uyarılar
Son 1-2 haftadır dikkat ettimde, kullanıcılar forum başlıklarına verdikleri cevaplarda eğerki uygunsuz bir davranış ve forum kurallarımızı hiçe sayan mesajlar gördüklerinde hemen başlık altında verdikleri cevaplarla kişileri uyarıyorlar.Bu benim çok hoşuma gitti.Demek ki kullanıcılar da bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar.Bu demektir ki PCnet forum kuralları yavaş yavaş idrak edilmeye başlandı.Biz, moderatörlere yardımcı olan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkürler.
Kolay gelsin.
-
12.06.2004 01:56 #2Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Konya
bende arkadaşlara teşekkür ediyorum elimden geldiğince kişilere karşı iyi davranıyorum hatalarını iyi bir cümleyle belirtiyorum ama artık arkadaşlar sayesinde destek de alıyorum
ben uyarıyı yapmadan yada başlığı kitlemeden görüyorum ki benden evvel görüp okuyan arkadaşlar hemen uyarıyorlar.
bana yardımcı oldğunuz için hepinize teşekkür ederim
-
12.06.2004 05:06 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Ben diger kullanıcılardan bir sey rica edicem. Foruma uygun olmayan yada gereksiz olan mesajların altına lütfen cevap yazmayalım. Moderatöre bildir tusuyla moderatöre bildirelim. Ben bir iki sefer gereksiz,yanlis,yasak mesaj gormus ve bunu bildirmiştim. Bildirdigim zaman hemen ilgilenip gerekeni yaptılar. Kısacası mesajın altına;
Bu yanlis, forum kurallarını oku vb. mesajlar yazmayıp moderatöre bildirelim. Moderatör arkadasımızın cevap yazması daha olumlu olacaktır. Forum icin daha hayırlı olacagını düsünüyorum.
Herkese kolay gelsin...
-
12.06.2004 08:44 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul
daha seviyeli bir forum için bunlar kaçınılmaz , elimizden geleni tabii ki yapacağız
kolay gelsin.
-
12.06.2004 11:25 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Canakkale
re
Selam,
Ben uyarıların moderatörler tarafından yapılmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Herkes uyarı yapmaya başladığında tartışmalar artar.
Aşağıdaki alıntı ve link 24 Şubat 2002 tarihlidir.
Hoşçakalın
Orijinalini Gönderen: MaXCoDeR
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...ar%2A&start=30
.
Benzer Başlıklar
-
windowstan gelen uyarılar
1270 tarafından Donanım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 26.08.2005, 04:55

Alıntıyla Yanıtla

Lütfen Yardm Edinizzz....
Bugün, 18:03 / Donanım