PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > Duyurular
Bu Sayfayı Yenile Uyarılar
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Kayseri / İstanbul
Varsayılan Uyarılar - 12.06.2004, 02:48

Son 1-2 haftadır dikkat ettimde, kullanıcılar forum başlıklarına verdikleri cevaplarda eğerki uygunsuz bir davranış ve forum kurallarımızı hiçe sayan mesajlar gördüklerinde hemen başlık altında verdikleri cevaplarla kişileri uyarıyorlar.Bu benim çok hoşuma gitti.Demek ki kullanıcılar da bizlere yardımcı olmaya çalışıyorlar.Bu demektir ki PCnet forum kuralları yavaş yavaş idrak edilmeye başlandı.Biz, moderatörlere yardımcı olan tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkürler.

Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski
Genel Moderatör

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Konya
Varsayılan 12.06.2004, 03:56

bende arkadaşlara teşekkür ediyorum elimden geldiğince kişilere karşı iyi davranıyorum hatalarını iyi bir cümleyle belirtiyorum ama artık arkadaşlar sayesinde destek de alıyorum
ben uyarıyı yapmadan yada başlığı kitlemeden görüyorum ki benden evvel görüp okuyan arkadaşlar hemen uyarıyorlar.
bana yardımcı oldğunuz için hepinize teşekkür ederim
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Yer: İzmir
Varsayılan 12.06.2004, 07:06

Ben diger kullanıcılardan bir sey rica edicem. Foruma uygun olmayan yada gereksiz olan mesajların altına lütfen cevap yazmayalım. Moderatöre bildir tusuyla moderatöre bildirelim. Ben bir iki sefer gereksiz,yanlis,yasak mesaj gormus ve bunu bildirmiştim. Bildirdigim zaman hemen ilgilenip gerekeni yaptılar. Kısacası mesajın altına;

Bu yanlis, forum kurallarını oku vb. mesajlar yazmayıp moderatöre bildirelim. Moderatör arkadasımızın cevap yazması daha olumlu olacaktır. Forum icin daha hayırlı olacagını düsünüyorum.

Herkese kolay gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski
Genel Moderatör

Yer: Istanbul
Varsayılan 12.06.2004, 10:44

daha seviyeli bir forum için bunlar kaçınılmaz , elimizden geleni tabii ki yapacağız

kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Yer: Canakkale
Varsayılan re - 12.06.2004, 13:25

Selam,

Ben uyarıların moderatörler tarafından yapılmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Herkes uyarı yapmaya başladığında tartışmalar artar.

Aşağıdaki alıntı ve link 24 Şubat 2002 tarihlidir.

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: MaXCoDeR
Arkadaşlar, konuyla ilgili önemli bir duyuruda bulunmak istedim:
Bundan sonra hiç kimsenin forumlarda uyarı niteliği taşıyan mesaj yazmasını istemiyoruz! Bunu herkesin forumun iyiliği için yaptığından tabi ki eminiz, ancak bu mesajlarla da istemeden olsa forumu kirletmiş oluyoruz. Bu nedenle artık tüm uyarıların özel mesajla yapılmasını isteyeceğim. Özellikle gurularımız ve deneyimli üyelerimiz bu konuda kendilerini sorumlu hissedebilirler. Bu konuyla ilgili bir forum kuralı da ekleyeceğim, böylece işe resmiyet kazandırmış olacağız.
Hoşçakalın

http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...ar%2A&start=30

.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Uyarılar silindi bugman Duyurular 53 13.11.2008 11:04
uyarılar come_fly_with_me PCnet 7 20.03.2006 01:20
Uyarılar temizlendi MaXCoDeR Duyurular 28 12.01.2006 15:05
windowstan gelen uyarılar 1270 Donanım 7 26.08.2005 06:55

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

0 gösterim, 4 yanıt

21 gösterim, 2 yanıt

498 gösterim, 16 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

36 gösterim, 6 yanıt

21 gösterim, 6 yanıt

41 gösterim, 5 yanıt

10631 gösterim, 12 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 3 yanıt

69 gösterim, 21 yanıt