PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Kartlar artık görünmeyecek

Bir süre önce başladığımız kart uygulaması gereği, uyarı alan kullanıcılarımıza sarı veya kırmızı kart vermekteydik. Kullanıcının aldığı kartlar bugüne dek kullanıcı avatarının sol tarafın ekleniyordu. Ancak, alınan uyarıların bu şekilde teşhir edilmesinden pek kullanıcımızın rahatsız olduğunu gördük. Bu nedenle alınan uyarı kartlarını normal forum üyelerimizin görmesi engellenmiştir. Sahip olduğunuz uyarı sayısını sadece moderatörlerimiz görecektir.

İyi bir uygulama olmus.

Peki biz aldıgımız uyarıları profil kısmından mı (veya nereden) ogrenecegiz.

Alınan uyarılar ve toplamda kaç uyarı olduğu e-mail ile bildirilmeye devam edecek.

Ben bu güne kadar kart gösterme uygulamalarına hiç bir şekilde cevap yazmadım.Bu da bu forumlarda zaten üye isimlerinin yanında birde kullanıcıyı teşhir bakımından rencide eden kartları gördükçe sinirlenen ve bu sinirlerine hakim olamayıp diğer arkadaşlarla tartışan kişileri düşündüğüm içindi.Hatta yakın bir zaman içerisinde bu konu hakkında moderatörlere yazı yazmayı düşünmüştüm ki bu yazıyı gördüm.Gerçekten iyi düşünmüşsünüz.Her ne kadar kural dahi olsa teşhir edilmek kanunumuzda bile yasak.Düşünceniz için tebrik eder.Uygulamanın hayırlı olmasını temenni ederim.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İzmir

çok düşünceli bir uygulama..İnşallah tüm pcnetçilere hayırlı olur...

Benzer Başlıklar

1. Email adresleriniz artık görünmeyecek
    MaXCoDeR tarafından Duyurular forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 13.07.2005, 14:39
  2. Sarı kartlar hakkında
    mortalwind tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.10.2004, 12:13
  3. Master Slave Kartlar
    byfobi tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 0