PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 123456 SonSon
29 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: Malolmayan
    Evet ama şimdi en küçük bir hatada uyarmadan sarı kart mı verilecek?Yoksa uyarı olucak mı?
    Sarı kart uyarı demektir zaten. Kolay gelsin ...

bayağıdır uzak kalmıştım forumlardan. demek ben yokken +1 ler artmışki böyle bir kural değişikliki veya eklemesi yapılmış. ne diyelim hayırlısı olsun

evet ya bende forumlarda epeyi uzak kaldim sole 1 ay kadar +1 'ler filan vay bee

NiQuitinCQ
    Misafir

En cok sadece forum kurallarını hatırlatıcı mesajların yasaklanmasına sevidm . Muthis , enfes , gec kalınmıs biraz ama olsun .

8.a. Sadece forum kurallarını hatırlatmaya yönelik mesaj yazamazsınız. Bu tür mesajlar konunun akışını bozmakta ve veritabanımızda gereksiz yer işgal etmektedir. Soruya cevap verecekseniz, mesajınızın sonuna kuralları hatırlatan bir not ekleyebilirsiniz. Aksi halde mavi kart fonksiyonuyla moderatörleri uyarmanız yeterlidir.
    Sadece kuralları hatırlatan mesajların atılmaması düşüncesini bende paylaşıyorum.Yeni kuralların bizlerin uzun zamandır savunduğu ve yapılmasını istemediğimiz davranışların engellenmesi açısından savunduğumuz görüşlerin PCnet Forum kuralları arasında yer bulması sevindirici bir gelişme.Ayrıca forum kuralını ihlal eden bir kullanıcı için cevap sonrası forum kuralının yazılması izninin verilmesi forum kurallarını okumayanların çokluğu gözönüne alındığında ;pratik bir uygulama sağlamasıyla internet üzerindeki forumlar arasında bir ilk gerçekleştirilmiş.

Bu kural hatırlatma olayının yalnızca bir kural ihlali olduğu zaman uygulanması gerekli olduğunu umarım herkes anlamıştır.Ve arkadaşlarında bu şekilde uygulamasını bekliyorum.Aksi takdirde atılan her mesajın sonuna kuralların yazılması kirliliğe neden olur ki bu , forum için istediğimiz en son şey.
    Yeni Kurallar Hepimiz İçin Hayırlı Olsun....

Benzer Başlıklar

1. Okunmayan Forum Kuralları
    shahan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 22.04.2008, 23:45
  2. forum kuralları !
    fonemi tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 12.03.2007, 10:21
  3. Forum Kuralları
    MaXCoDeR tarafından Duyurular forumunda
    Yanıt: 0