+ Başlığa Yanıt Yaz
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
19.12.2004 00:14 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Kayseri / İstanbul
Need for speed underground 2 başlıkları
Herkes biliyor ki nfs 1'in devamı olan nfs 2 oldukça popülariteye ulaştı ve son zamanlarda çok oynanmaya başlandı.Kendi açımdan gerçekten güzel ve heyecan,adrenalin yüklü bir oyundur.
Fakat son zamanlarda görüyoruz ki ilgili oyun ile ilgili aynı içeriği kapsayan onlarca başlık mevcut.Lütfen bu oyun ile ilgili daha fazla yeni bir başlık açmayalım ve açılan başlıkların altında yorumlarımızı,sorularımızı bildirelim.Aksi takdirde gereksiz görüldüğü için bundan sonra açılacak başlıklar veritabanından silinecektir.
Anlayışla karşılamanız dileğiyle...
Kolay gelsin.
-
19.12.2004 01:08 #2
Ben nfs2'nin sorularına kaç kere aynı cevabı verdiğimi hatırlamıyorum.Cidden son zamanlarda bayağı bi artış gösterdi.
-
19.12.2004 13:16 #3Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Nfs2 başlıkları bayağı artmıştı ama bu sadece nfs2de olmuyor..Birkaç gün içinde aynı problemin olduğu başlıklar,forum içinde cevabı olmasına rağmen çok açıldı..Biraz hassasiyet istiyen bir konu..Umarım başka nfs2 başlığı açılmaz..
Kolay Gelsin..
-
31.12.2004 02:41 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
Kesinlikle üzerinde durulması gereken bir konu. Pasiflerin yanında aktif üye sayısının da arttığı son birkaç ayda, bu sıkıntı kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Aynı başlığı açanları mavi kart ile uyarsanız dahi bunun moderatörler tarafından tespiti mümkün değil. Ya kuralları daha katı hale getirmeli ve üye olan her kullanıcının kuralları okuması sağlanmalı ya da bir başlık altında tüm üyelerden bu konuda fikir almalı ya da başka birşey...
Orijinalini Gönderen: aYYaS
Umarım kısa zamanda bir çözüm bulunur....
-
31.12.2004 03:12 #5
benim önerim "yeni konu" tuşuna tıklandığında arama sayfası ve kuralların olduğu başka bi sayfa açılsın önce. arama yaptıktan sonra yeni konu açılabilsin.
Benzer Başlıklar
-
Need for Speed Underground
sameducer tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 24.07.2008, 00:05 -
NEED FOR SPEED UNDERGROUND
tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 22.10.2004, 18:56

Alıntıyla Yanıtla

Lütfen Yardm Edinizzz....
Bugün, 18:05 / Donanım