PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
20 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Telekom Yetkilileri

Arkadaşlar! Telekomun arızalanan kablosu 16 Ocaktan bu yana nasıl oluyorda onarılamıyor? Dünya uçarken biz sürünüyoruz. Ayrıca telekom aybaşında ücretini utanmadan istiyor. Telekom yetkililerinden bu formu okuyan yokmu acaba?
    Allah rızası için bu arızanın ne zaman giderileceğini açıklayacak bir yetkili yok mu ? Çok şeymi istiyoruz acaba? Bağlantının yavaşlığı nedeniyle çıldırmamak elde değil.
    Lütfen konu hakkında bilgisi olan açıklasın.

Ben 19 Ocak'ta ADSL'e başvurdum. 24'ünde de hattım açıldı. Ancak Telekom'dan kaynaklanan sorun nedeniyle ancak bugün giderildi. Telekom'dan eve ekipler geldi. Hallettiler. Biraz fazla üstlerine gidersen yapıyorlar, ancak geç yapıyorlar.

Arkadaşım bana telekom demeyinde ne derseneniz diyin yaw deli oluyorum bu kelimeyi duyunca..

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Istanbul

Telekom diyince "deliren" arkadaşımıza...

Merhabalar... Kusura bakmayın ancak bir soru sormak istiyorum.. Madem delirecek kadar memnun değilsiniz türk telekom hizmetlerinden , protesto edin... bağlanmayın internete... unutmayın ki , şu anda internetteseniz , şu anda bu hizmeti alabiliyorsanız , bu telekomun sayesindedir...

Ister delirin , ister başka bişey yapın , türk telekom hala çok sağlam bir şekilde duracak ve ona hiçbişey olmayacak...

--

Kablolar hakkındaki cevabım ise...

Benim ve birkaç dsl kullanan arkımın yurtdışı çıkışlarımızda sorun yok ve bildiğim kadarı ile , türk telekom o sorunu bir şekilde halletti... Eminim ki , o sorun bir şekilde halloldu , en azından insanları madur bırakacak kadar kötü durumda değil....

Üstelik , o kadar kolay olsaydı , denizin miller altındaki kırılan / kopan kabloyu yapmak , türk telekom hemen yapardı....

--

Bilmiyorum farkında mısınız , ancak türk telekomun birkaç yıl içinde yaptığı gelişmeler inanılmaz... öncelikle adsl'in yaygınlaşması , sonra da fiyatlarda indirim.. eminim daha da iyiye gidecek...

Biliyorum ki , call center'daki insanlar biraz aymaz... Ancak , o konuda ellerinden o kadar geliyor.... Yapabilecekleri bişey yok.. Oradaki insanlar , bilgisayar mühendesi ya da sizin kadar bilgisayar ile ilgilenen insanlar değil , sadece kendilerine yapılması söylenen şeyleri yapmaktalar o nedenle onları da hoşgörmek lazım

--

Bundan sonra lütfen ama lütfen , eleştri yaparken konu hakkında geniş bilgi sahibi olun ve gelmişi - geçmişi düşünün... Ayrıca o kadar da acımasız olmayın..

Kolay Gelsin.

Bir şahıs bir kurumun hizmetinden memnun olmazsa bu normal karşılanabilir. Veya 10 şahıs, veya 20 şahıs. Ancak kuruma abone olanların %65-70'ine yakını memnun değilse o zaman kurumda problem aramak gerekir.
    Ayrıca internet bir ihtiyaç. Türk Telekom böyle yapıyor diye girmezsek işimiz iş. O zaman su parası fazla geliyor diye su'da içmeyelim!!!
    Bence kurumun savunmasını yapacağımıza çözümünü araştırsak daha doğru olur.

Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. telekom
    takosan tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 21.01.2007, 17:07
  2. Telekom
    sinan02 tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 18.08.2006, 17:40
  3. telekom 2
    etke tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda