+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
05.02.2005 00:45 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
hotmail ve ie sorununa yeni bir bakış
Hotmail mağduru herkese merhaba
İe de hotmail hesabı açılmayan arkadaşlar...
Benim anladığım kadarıyla tim sorun türk telekomdan kaynaklanmakta..
çünkü sorun proxy ayarlarıyla ilgili bir problem gibi gözükmekte.
ben ıp numarasını değiştiren bir programı çalıştırdıpım zaman takır takır açılıyor hotmail hesabım. O programın süresi bitince tekrar açamaz hale geldim.
Şimdi kullandığım metod ise geçerli proxy adreslerini bulup internete o proxy üzerinden bağlanıyorum. Bazıları açmasada açan proxyi buluyorum.
firefox kullanmayı teklif eden arkadaşlar ise tavsiyem karşınızdakiş ie kullanıyorsa karakter kodlamıasında sorun çıkıyor.
Sayın pc net yetkileleri bu konuya bir çözüm bulabilirse benim mağdur arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.
-
05.02.2005 00:57 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- EDİRNE
yaptığınız uygulama ile ilgili detay verebilirmisiniz
-
05.02.2005 01:14 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
yaptığım uygulama ile ilgili sunu diyebilirim.
Cawstrial programıyla ıp değiştirme olayını denedim. Ve hotmailim ie üzerinde çok rahatlıkla açıldı. bu sorunu uzun bir zamandır yaşıyorum ve çözüm arıyordum ama bulamadım.
o program beş günlük demo sürüm olduğu için süre bitiminde firefox
a mecbur kaldım.
Şimdi bulduğum yol ise internette bulanan günlük proxy listelerinden hotmaili açan numarayı bulmak
en fazla üç denemeden sonra buluyorum. Ama niye böyle bir sorun yaşıyoruz derseni inanın bende bilmiyorum. Çünkü aynı bilgisayarda normal çevirmeli bağlantıda rahatlıkla girebildiğim hotmail hesabıma adsl kullanarak giremiyorum. Ama aynı bilgisayarda proxy kerde oynadığım zaman girebliyorum.
Bu konuda da PCNET dergisi editörlerinden çözüm yada sorunun nedeninin ne olduğunu belirtilmesini bekliyorum üstadlarımız olarak.
proxy numaralarını internet şeçeneklernden bağlantılar kısmındaki lan bağlantı ayarlarını kullanıyorsun kısaca oraya numaraları yazıyorsun ve giriyorsun
Benzer Başlıklar
-
Yeni Tasarım Yeni Soluk Yeni bir Bakış TRteknik.net
HalitYesil tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 24.05.2010, 22:27 -
dvd writer sorununa yardım
cupido tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 07.02.2007, 20:16 -
Sistem özelliklerine ince bakış
BedrettinAlparslan tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 14.09.2006, 17:55 -
yeni hotmail hesabı
oyuncuyum tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 09.06.2006, 18:59 -
hotmail ve ie sorununa yeni bir bakış
byyetiskin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 05.02.2005, 00:44

Alıntıyla Yanıtla

mp3 açtığımda mavi bir ekran çıkıyor...
Bugün, 18:17 / Teknoloji