PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile ve antı vırus koruyucu efsaneleri sona eriyor
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan ve antı vırus koruyucu efsaneleri sona eriyor - 24.02.2005, 16:55

arkadaslar konu cıddı ve onemlıdır. wınampıturkçeleştiren bır programın ıcıne keylogger trojanı yuklemısler. benım ısıtemımı norton ınt. securıty2005 koruyor ve son guncellenmıs halıyle . programı kuruyorsunuz . Trojanı norton tanıyor ancak bu surecte norton securıty kendını dısable edıptrojanı kabul edıyor. yanı trojanı norton hem tanıyor hem kabul edıyor. trojan sisteem girince system32 ıcınde winkey.dll olarak kendisinei atıyor. bu arda norton sureklı uyarı verıyor. ancak sılemıyor. guvenlı modda ve regıster sılınmesıylede sılınmıyor. tek care forrmat. boylelıkle norton tanıdığıvırusu yemış oluyor. konu cok cıddıdır. 59 doalr verıpte orjınal nortonu alıp sonrada tanıdıgı vırusu yıyınce sızde belkı boyle uzun yazarsızınız. Arkadaslar tanımadığı vırusus yese neyde tanıyor ve yıyıyor. kasper sky da caresız kaldı.. bu yazdıkalrım belkıde tum antı vırus fırmalarını zor durumda bırakacak ancak ne yaparsınız. önlem alın.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Varsayılan 24.02.2005, 17:14

rakdslar konu hakkında bır seyler yazın lutfen nsıl olabılır boyle bır sey bu vırus fırmalarının sonu olacak
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul.gif
Varsayılan 24.02.2005, 17:15

en tehlikeli saldırılar sistemin güvenli kabul ettigi bir program üzerinde yapılan saldırılardır bu duruma bazen kullanılan o yazılım bazen bizim kabul ettigimz bi ekanla onay alan yazılımlar ve ya işletim sistemi acıklarından kaynaklanan açıklar sebeb olur benimde başıma ilginç bişeygeldi daha çözemedim ve çözmek içine ne yeterli vaktim nede yeterli bilgim var medya player bi medya dosyasını acmak için calıştıgında codek yüklemek istiyor veya lisans dosyasını o medya dosyasının yanlız yükledigi dosya bi ise bi zararlı cıkıyor servis pack 2 li sistemim ve kaspersky anti virusum bile caresiz kaldı cok harika bişey eni mahvetmişti... ;) bol şanslar.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 24.02.2005, 17:22

Bu durumda benim elimde muthıs bır sılah var ve ıstersem bunula tum sıstemlere sızabılrım demek oluyor. dunyad hıc bır sıstem de benı durduramayacak. bu buyuk bır olay değilmi pekı tum forumdakı arkadslar sızlerı beklıyorum.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Istanbul.gif
Varsayılan 24.02.2005, 17:38

okadar kolay bulaştıramazsın yaşın kaç

.... cok komik ama bu tür dosyaların kendi kednine dagılma özellikleri cogunda yoktur 2.si ancak biri kandırarak bunu yaparsın buda hiç hoş olmaz hem yalancılık yapacam hemde ... anla aynı zamanda karşındaki bunu anlar ve gercekten usta hacker larla karşılaşırsan seni direk cezalandırırlar.. . yani kaybeden sen olursun kötü bişey yapmadan 2 kere düşün
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
İstanbul Efsaneleri 3D - Tanıtım Demosu tylerdurdenist Oyunlar 0 14.01.2006 01:42
HANGİ ANTİ VİRUS(KASPERSKY HARİS) !! heytooo Overclock ve Modifikasyon 14 14.05.2005 20:47
sısteme 2 ayrı antı vırus koruyu nasıl yuklerım berkeley77 Yazılım 7 27.02.2005 23:22
Windows Update'te Windows XP RTM desteği sona eriyor. punker Yazılım 11 17.12.2004 15:25
Ad-Aware 6 Güncellemeleri Sona Eriyor warrior Yazılım 1 07.11.2004 11:31

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

121 gösterim, 5 yanıt

28 gösterim, 1 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

61 gösterim, 7 yanıt

27 gösterim, 4 yanıt

9 gösterim, 3 yanıt

62 gösterim, 2 yanıt

22 gösterim, 1 yanıt

5 gösterim, 0 yanıt

14 gösterim, 1 yanıt

25757 gösterim, 265 yanıt