+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
Başlık: bağlantı sorunu :(
-
01.03.2005 23:49 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
bağlantı sorunu :(
anakartım asus a8n deluxe(onboard cift ethernet var nvidia + marvell)
bulunduğum yerden huba baglanmak için belli ip numaralari aliyoruz (bilgi işlem mudurlugunden) ve kullandığımız ethernetin fiziksel adresini verip adresini vedğimiz ethernetle bağlanmamız gerekio... Aygıt yoneticisinde 1394 ag bagdastiricisi ve nvidia nforce network controller var . hangisin ne işe yaradıgını tam çözemedim. ayrıca ikinci ethernet olan marvelli biostan kapattım ve fiziksel adres olarak nvidianinkini verdim. bu arada nvvidia nin gelişmiş ayarlarıda oldukca karışık ... gelişmiş ayarlardan network adress'e kendi fiziksel adresimi girdim (aksi halde yine baglanamıyorum)ve aygıt yoneticisinde gozuken 2 baglantiyida ne işe yaradıgını tam anlamasamda kopruledim(köprulemeden önce herbiri için ayrı ayrı : ip adresi,ağ maskesi vs. girip baglanamyada çaliştim ama olmadı ) . şu anda internete girebiliorum şans eseride olsa. köprulemeyi kaldırdığımda baglantım da gidiyor.. ancak benimle aynı şartlardaki arkadaşlar benden cok daha hızlı download edebiliyorlar ayrıca ağdaki bilgisayarları göremiyorum ve sağ altta 3 tane bağlantida bagli gözukuyor ancak bunlardan 2sinde(yerel ağ bağlantisi 10mbs, ağ kprusu 400mbps) veri aliş verişi oluyo ancak diğerinde (1394 baglantisi 400mbps) hiçbirşey olmuyor... bu sorunu çözmek için ayarlarımı nasıl yapmalıyım ve yukarıda söylediklerimin tam olarak neler oldugu konusunda ayrıntılı bilgi verebilirseniz cok sevinirim ..
Benzer Başlıklar
-
bağlantı sorunu
ezmoce tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 27.02.2007, 18:36 -
bağlantı sorunu!!!!
seda86 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 24Son Mesaj: 17.10.2006, 16:36 -
bağlantı sorunu
chipie tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 06.10.2006, 21:44 -
bağlantı sorunu
mucurlu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 21.01.2006, 20:18 -
bağlantı sorunu
yamtar tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 07.11.2004, 12:41

Alıntıyla Yanıtla

mp3 açtığımda mavi bir ekran çıkıyor...
Bugün, 18:17 / Teknoloji