PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan gerçek ip im hangisi

arkadaşlar başlat-çalıştır-commnd ve ıpconfig yazıyorum ıp me 10.0.0... birşeyler yazıyor bazı sitelere giriyorum ıpniz 85..... bir şey diyor hotmailden mail yolluyorum 62.... birşey diyor bazende 192...birşeyle karşılaşıyorum şimdi benim ıp bunlardan hangisi? yok hiç biri değil ise ben ıp mi nasıl öğrenebilirim?şimdiden tşk

bende de benzer bi sorun var. mesela nba online oynamak için host olamıyorum çünkü yoru ip adress is 10.0.0.3 diyo ve bu bi çok arkşımda aynı. ama modem ayarlarından baktığımda genelde 85 li bi şey gözüküyo. bu duruma sebep olan nedir ve çözülebilinir mi?
    kolay gelsin...

Varsayılan Re: gerçek ip im hangisi

Alıntı Orijinalini Gönderen: Maxmero
    arkadaşlar başlat-çalıştır-commnd ve ıpconfig yazıyorum ıp me 10.0.0... birşeyler yazıyor bazı sitelere giriyorum ıpniz 85..... bir şey diyor hotmailden mail yolluyorum 62.... birşey diyor bazende 192...birşeyle karşılaşıyorum şimdi benim ıp bunlardan hangisi? yok hiç biri değil ise ben ıp mi nasıl öğrenebilirim?şimdiden tşk

yerel ağdan mı bağlanıyorsun yada ADSL modemle bağlanan bir bilgisayar üzerinden.
    10.0... olan IP sizin yerl ağdaki IP nizdir.
    85.. li olan ise internete çıktığınız proxy IP sidir. www.whatismyip.com adresiden proxy ip'nizin hangisi olduğunu görebilirsiniz

ben adsl den bağlanıyorum

speedtest.ttnet.net.tr'de de www.whatismyip.com daki ip nin aynısı yazıyor ama sorun şu 2side olmuyor

Benzer Başlıklar

1. Gerçek Renk ve Gerçek Performans
    Aniki tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.12.2006, 11:52
  2. Gerçek Modifiye
    crazy_t87 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.06.2005, 19:05
  3. gerçek felaket
    bilgin1975 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3