PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
23 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sadece(!) P2P'de yaşanan yavaşlama.

selamlar...

geçen gün emule ile büyük bir dosya indirmek istedim, ve buldum tıkladım. ama download bir türlü başlamadı. başka serverlar deniyorum yine aynı. sürekli arıyor. bazen geliyor 0.0kb ile indiriyor sonra tekrar gidiyor. bağlantım 256 adsl, ancak bağlantıda bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü flashgetle 29 kb /s ile indiriyorum. 128 kablonet ile bağlanan bir arkadaş aynı serverdan bağlanıp aynı dosyaya tıklayınca onunki hemen başlıyor. onunki e-donkey, bende edonkey yükledim aynı sürüm aynı yamalar vs... ama sonuç aynı bant genişliğinide ayarlamama rağmen sonuç aynı. sadece o dosyadanmı kaynaklanıyor dedim ama değilmiş diğer dosyalar içinde aynı. bazen indiriyor ama ben 2-3 kb ile indiriken kablonetli arkadaşım 10kb ile indiriyor. ilginç yanı ise bu sorun sadece P2P de oluyor. testlerde sonuçlar gayet iyi. diğer net uygulamalarındada bir problemim yok.

yardımcı olursanız sevinirim.

Firewall progrmaı kullanıyorsanız kapatıp deneyin.WinXp sp2 kurulu ise güvenlik duvarını kapatın.

güvenlik duvarını kapattım, firevall kulanmıyorum. sadece aktif olan NAV var. ama hala indirmiyor. yardımınız için sağolun.

emule için iki çeşit kullanıcı vardır. biri düşük id diğeri yüksek id. ayarlarını ve açılması gereken bir portu var emule kullanıcılarının.
    birde emule için en iyi bağlantı ayrının 40 indirme 1 gönderme olduğunu duydum. birde arkadaşaım emulede bağlandığın serverıda ii seçmen lazım rozarberk'ı bir arkadaşım söylemişti. emule içerisinde kraldır diye devamlı ona girmeye çalış demişti bana haberin olsun

elgordo arkadaşım zaten razorback i kullanıyorum en çok dosya onda war ama e-donkey ilede aynı sorunu yaşıyorum yani sorun bende büyük ihtimalle. güvenlik duvarını kapatıyorum. firewall kullanmmıyorum sorun ne olabilir?

Benzer Başlıklar

1. Windows başlangıcında yaşanan donma
    arckharas tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 24.08.2007, 00:19
  2. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.04.2006, 17:00
  3. sp2 yükledikten sonra yaşanan kitlenmeler
    Rivardo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.04.2005, 12:43
  4. Sitede yaşanan sorun hakkında
    MaXCoDeR tarafından Duyurular forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 05.04.2005, 21:06
  5. iletilerde yaşanan Türkçe karakter sorunu.
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 07.03.2005, 09:13