+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: NEolacak bu ADSL nin hali???
-
24.03.2005 19:01 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
NEolacak bu ADSL nin hali???
:arrow: ADSL son bir haftadır acaba sadece bende mi bu kadar yavaş? Yooo
:arrow: Bende hiç mi hızlı olmuyo?? Yoo oluyor tabiki, ama genelde yavaş. Sayfalar 128 kablo bağlantısında 3 saniyede açılırken, kimi sayfalar benim 256 ADSL bağlantımda 1 dakikayı buluyor!!!
:arrow: Modemim ne? Asus... Kötü mü? Hayır!!!
:idea: Gelelim ADSL nin bugünkü durumuna? 2 sene önceki dial-up nasılsa şimdiki 256 k ADSL de aynen öyle. tek farkı sınırsız olması, toplam 30 k ile download edebiliyorum ne güzel. Ama sayfalar yawaş açılıyor kardeşm. Şu anki dial-up dan bahsetmek bile istemiyorum çünkü öyle bişey kalmadı sanırım! Allah sabır versin dial-up dan girenlere. 49 YTL sabit ücret veriyoruz. Bu o kadar fazla bir rakam ki, hele ki böyle berbat bi bağlantı için. internet çok pahalı bu ülkede, eğer her eve internet deniyorsa bununla ilgili de bi çalışma yapılmalı. ADSL min bağlantıyı 1 nisan da 512 ye çıkaracak ya, kablo da yapar mı diye soruyor herkes! Yapmaz, yapmayacağınıda açıkladılar zaten. ÜZülmeyin, yapmasada problem yok, 128 kablo bile 512 ADSL ile kapışır surf yaparken... "Kablo da download hızım düşük olcak ama" diyosanız o ayrı tabii...
:idea: Merak etmeyin, 512 k ya çıkacak ya ADSL, o bizim için değil. Kimse sizi, bizi düşündüğü için onu 512 ye çıkarmıyor. AB standartlarını yakalayabilmek için yapılıyor tüm bunlar. Tamam bişey demiyorum, bizde meyvesini yiyoruz. AMa düşünsenize; giremeyeceğimiz açıkça belli olsa da, ya önümüzde AB gbi bir süreç olmasaydı? O zaman ne olacaktı??? hala dial up la sürünecektik. Bu işin sadece küçük bir kısmı. Daha kim bilir niceleri wardır. Ha bide telekom özelleşmeden önce de bağlantıları artılalm ki zararı olursa bize dokunmasın diye bi politika da olabilir....
Neyse konu biraz dağıldı. Giriş bölümünü tekrar okursanız benim asıl sorunum orada yatıyor... ADSL yawaş! Ya sizde nasıl???
-
24.03.2005 19:06 #2
valla ben uzun zamandır hız konusunda hicbir sorun yasamadım.faturalarda soylenildigi gibi normal geliyor.karsıyaka telekomdan memnunum
-
24.03.2005 19:21 #3
Merhaba,
Sanırım 30k download emule kullanarak yapıyorsunuz.Emule kullanarak ve 30k download ederek internette sörf'den pek fazla bi sey beklemeyin bence.Emin olmak için emule'yi kapatıp bide öyle deneyin.Aradaki farkı cok rahat göreceksiniz.
-
24.03.2005 19:28 #4Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İZMİR
İnternetten dosya indirme ve bir web sayfasına
ulaşırken ki hızlar aynı olmayabilir.Bu kullandığınız
şebekedende olabileceği gibi bazı downlaod hızını
arttırmak içim kullandığınız programlardanda kaynaklana
bilir.Aynı durum bendede vardı.Dwl hızı çok iyi web
sayfalarına gelince çok yavaşlıyor.Bu durum bazen
girmek istediğiniz web sayfasının yoğun bir şekilde
kullanılmasından kaynaklanabilir.Dial-up hala ADSL
bağlantısının gelmediği yerlerde en çok kullanılan bir bağlantı
türüdür.Bağlantı hızınız gayet iyi web sitelerinde ise
sadece problem yada sunucularından kaynaklanan
bir problem vardır.
-
24.03.2005 19:29 #5
bir ay önce bir haber okumuştum, bir abone telekomu mahkemeye vermiş ve bağlantı hızının ödediği ücretin karşılığı olmadığını iddia edip telekomu tazminata mahkum etmişti. Şimdi telekom sağlam basarak sözde en düşük hızı 256 yaptı ve yakında 512 yapacakmış. Yalan, koca bir yalan. Sadece abonelere benim 512 internet hızım var dedirtmek için. Önce telekom internet omurgasını sağlamlaştırmalı.
Benzer Başlıklar
-
iyiceene türkçeleştirlmiş hali..:)
missbirder tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.10.2006, 20:01 -
EKIM DVD'si Son versiyon hali
tayfuncustan tarafından PCnet forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 08.10.2006, 13:08 -
teknoloji dişi Diyarbakırın hali..!!!
jmenesua tarafından PCnet forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 03.03.2006, 01:07 -
eeeeeee neolacak şimdi
Lamerboy tarafından Linux forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 11.10.2003, 20:05

Alıntıyla Yanıtla

hangi antivirüs programı kullanabilirim
Bugün, 18:25 / Yazılım