PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bir foruma giremiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben sadece bir siteye giriş yapamıyorum daha doğrusu sitenin forumuna. Bağlantım çok iyi, hızlı 256 k ama bu siteye girişte sorun yaşıyrm. Diğer tüm sitelere girişte sorun yok ama.
    site adresi şu : www.hobbyrc.com
    Sitenin forum adresi ise şu : http://php.hobbyrc.com/forum/

Siteye girebiliyorum ama forumuna giremiyorum. Mod.larıyla konuşuyorum ip adresim falan da banlanmamış. Bu arada statik ip kullanıyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İzmir

Bu sadece sizin bağlantınızdan kaynaklanmaz..Sitede de problem olabilir..Biraz önce denedim..Forum zor açıldı ve resimlerin çoğu gözükmüyordu( ie ile).. İE kullanıyorsanız birde FireFox ile deneyin..

Yazmayı unutmuşum. Firefox kulanıyorum hep zaten. Siteye başka arkadaşlarım giriyor hep ben hiç giremiyorum. İe, netscape ile de giremiyrm. Bir öneli konu da şu ki ağda 2 tane bilgisayar bağlı ve ben 2 sinden de giremiyorum bu foruma. Bakın mesela sizde açmış ama bende hiç açmıyor geç bile olsa, defalarca denesem bile.

Bir diğer eklemek istediğim şey daha var; "sayfayı giremiyor" demem şundan ibaret ki, ie de klasik sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor, firefoxda ise iletişim kurulamadı diye hata işte. Arkadaşlar, abiler bilen yokmu bunun neden olabileceğini.

bende 256k var ama sorunsuz bağlanıyo hemde hızlı bir şekilde.. firefox 1.0.2 kullanıyorum... siz bağlantınızı kontrol edin belki engelleme falan yapılmış

Benzer Başlıklar

1. Foruma öneri
    __baris__ tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 28.08.2006, 08:20
  2. foruma resim
    erkanbey tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 07.03.2006, 11:54
  3. foruma ne olmuş???
    Sami tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 8