PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Arkadaşlar böyle virüs görülmedi gitti 120 gb

-Arkadaşlar Roman Gibi virüs hikayesi OKUYUN

-Benim makine öz. başlayayım

768 ddram
    2.8 p4 işlemci
    p4p800 se anakart
    120 gb hdd
    Ayrıca internetim yok hep kafeden bağlanıyorum...

Hdd 3 e bölük
    -10Gb Xp Pro
    -10Gb 2003 server
    -100 Mp3 Program, resim ve diğerleri

Virüsden hiç korkmazdım düne kadar.
    -Virüs mü dalga geçerdim, 4-5 günde ghost yapardım.düne kadar

-pzrtesi okula gittiğimde okuldaki server niteliğindeki kayıtların toplandığı bilgisayar virüs girmişti.Hocaya dedim ki hocam atın formatdedim.Bilsayüklü olduğundan bilgisayarcıların gelmesi gerekiyordu.Hoca da sürekli öğrenci kayıtları ile uğraştığından yaptırmak istemiyordu.Sonra kasperskyı yükledim o virüsü temizledi bu virüsde ses çıkartıyordu.sonra 2 gün sonra okula geldim her pc olan odaya girmiş ve maineyi yavaşlatmış bu virüsler uğraşmadım teker teker format attım.sonra cuma günü kendi usb diskimidekullanıp dosya götürdüm eve formattan sonra.cuyma gününden beri ghostum vardı 3 tane hiçbiri fayda etmedi ghost yapıp hemen yeniden başlatsam 1 kere virüs kendini gösteriyor.

Kısaca

-Virüsün adını Bilmiyorum
    -Zararları

*Hdd nizdeki sistem dosyalarına kendini kopyalıyor ve Hardi diskinizi dolduruyor
    *Sistem dosyaları hariç Ağınızdaki bilgisayarlara giriyor, usb diskinize giriyor, ayiretten 2 ye bölük olsa hdd niz c de windows yüklü olsa format atıp yeniden yükleseniz bilgisayarınızı yeniden bşlatınca yeniden oluşuyor.
    *D,E,F ..... Gibi diğer sabit disklere kendini kopyalıyor
    *Ağınızı işgal ediyor
    *Pc özellikleri ni yazdım buna rağmen anti virüsler başlangıçta çalışırken sistem donuyor.Num Lock bile yanıp sönmüyor.Yeniden başlatsan masaüstün özellikle başlata
    -WinRar documents settings.exe auto.exe install.exe pass.exe work.exe Microsoft Office.exe gibi klasörler atıyor.Çoğu sıkıştırma
    /En Önemlisi mp3 lerde görmedim ama .exe .rar .zip gibi toplu halde sıkıştırılmış klasörler yani varsa yükleme setubı bunları açamıyorsunuz.

-Arkadaşlar bu virüs ile ilgili şimdi kısaca bir arama yapacam symant.com
    ama tabiki param olmadığı için deneme sürümleri ile uğraşacam
    -Ayrıca ghostu çalıştırıyorum taa yazdan kalan 1 kere pc yeniden başlayınca Program files dosyalarına kendini yine atıyor 4 defa kapadıp açmadan sonra sistem kilitlenmeye dosyalar bozulmaya başlıyor.

- devilcerkez@hotmail.com bilginiz varsa bana yardımcı olursanız memnun olurum.şu an kafedeyim dosyaları buradada gördüm ama adamın haberi yok başına geleceğinden tanıdığım bir kafe ise 2 gündür bununla uğraşıyor.

***Bu kadar önemli olsa gerek***

ilk defa böle bi virüs duyuyom. çözümünü bulursanız haber verin arklar da biz de önlemimizi alalım. ayrıca bi sorum var:
    virüs girmeden önce antivirüs yazılımı yüklü müydü???
    kolay gelsin...

Varsayılan rr

-virüslü dosyayı almadan önce norton 2005 yükledim ve 4 güncellemesi ile beraber işe yaramadı norton başlarken kitliyor makinemi

Merhabalar..

Bence senin en onemli sorunun internetinin bagli olmamasi.. Olsaydi Anti-virus programinda kurulu ise guncelleyip virusten kurtulabilirdin.. Tabii Anti-virus programinin server'larina o virusun girilmis olmasi gerekiyor..

Varsayılan b

bana bununla ilgili kit lazım eve götürüp sistemi ms dosta tarayacak

Benzer Başlıklar

1. En tehlikeli virüs hangisi ? Başınızdan geçen virüs olayları
    GAMEHUNTER tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 167
    Son Mesaj: 31.01.2011, 14:21
  2. arkadaşlar p3 internet bilgisayarı var birden gitti
    gogolinoo tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 07.11.2006, 13:27
  3. HANgi virüs programı yazın arkadaşlar daha iyi