PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ip sürekli değişiyor

internetteyken bağlantım anlık kopuyor olmaliki sürekli ip değişiyor. dolayısıyla download larım yarım kalıyor.
    modemim pikatel combo.
    telefon hattında da bir kaç gündür parazit var. telefon arızaya bildirdim durumu ama henüz bir cevap yok. sizce bunların birbiriyle alakası olabilir mi? ya da naşka bir fikri olan var mı?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Bencede hattında bir problem yüzünden bu hattan düşmeleri yaşamaktasınız.Birde bu ip değişimleri ne sıklıkla tekrar ediyor,yani hattan kopup tekrar bağlanmak istediğide mi? ıp alıyor yoksa durup durduğu yere ıp değiştiriyormu.Birde spliter doğru bağlı olduğuna emin misin yada bir arıza olabileceği.

Benim modemde pikatel combo router
    Aynı sorun bendede oluyo 5 dakikada bir link ışığı yanıp yanıp sönüyo
    vE haliyle netten düşüyorum
    Hattımda cızırtı varmı diye baktım "ahizeyi her kaldırışta değilde bazen çok az cızırtı oluyo aynı cızırtı başka telefon hatlarındada var bu normal"
    O zaman pikatel modemimde bir hata olma ihtimali yokmu??

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Arkadaşlar bu gibi durumlar modemden değildir,bağlı olduğunuz santralden kaynaklanmaktadır.Eğer bir sonuca varmak istiyorsanız modeminizi alıp başka bir adsl hattı olan arkadaşınızda yada dostunuzda denemeniz ve öylece bir kanıya varmanız gerekir.Pikatel Alcatel'in yan kuruluşu gibi birşey ve Türkiye'deki alt yapı ile en sorunsuz ve kayıpları az olan bir modemdir,çalışmasıda oldukça başarılı ve stabil bir grafik çiziyor.Tabii modemde sonuçta elektronik bir cihaz olduğu için arızalanma yada bozulma gibi durumlar söz konusu olabilir.

bu düşmeler kendi kendine 30 dk da bir bazen 10 da bir bazen 1 saat de bir oluyor ama muhakkak her saat içinde en az 1 defa oluyor. ve insanı çileden çıkartıor. splitter falan daha önce nasıl bağlıysa şimdi de öyle bağlı hiç oynamadım. 3-4 gündür bu ip değişimleri oluyor.

modem de şimdiye kadar bir sorun yoktu. pikatel alkatelin 2. ürünü dediğin gibi. kalitesiz bir modem değil.

teşekkürler.

Benzer Başlıklar

1. dil cubuğundaki dil dürekli değişiyor..!!
    ONUR92 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 01.10.2006, 19:18
  2. arkadaşlar ip adresim sürekli değişiyor nasıl sabitlerim
    metu19 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 02.02.2005, 10:32
  3. Bilgisayar internette değişiyor
    muyar17 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 28.10.2004, 10:42
  4. IE nin çözünürlüğü değişiyor.