PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

peki tamam sen modların davranışlarına dikkat ettinmi biraz yukarıdan bakmıyolarmı sence mesela, burda bunun gibi bi tavsiye istedin ve sana ben ww.xyzcm. sitesi çok iyi tavsiye ederim dedim ve hemen kart görürüm neyani şimdi bu burası bi bilgi paylasım sitesi değilmi? böylece bazı kişilerin istedikleri yada bazılarına karsı davranıslar gerceklesecek diye bizim haklarımız kısıtlanıyor. neyse konuyu biraz daha açarsam aynı hafta içinde yine kart yerim(bende çok korkarım karttan!) ama oyuncu hakkında konusuyosan haklısın son olarak bun yazdıklarım
    simdi bugman kardesim alakasız konu açtın der benimde cevabım"serbest forum varda bizmi yazmıyoruz."olur

bunun gibi gercekten insanların amacını anlayamıyolar(belki onlarda haklı 30000 den fazla insan)biraz uzun oldu ama sanırım düsüncemi anladın.
    neyse oyun indireyim diye düsünüyorum ne tavsiye edersiniz?

Alıntı Orijinalini Gönderen: osmanguder
    peki tamam sen modların davranışlarına dikkat ettinmi biraz yukarıdan bakmıyolarmı sence mesela, burda bunun gibi bi tavsiye istedin ve sana ben ww.xyzcm. sitesi çok iyi tavsiye ederim dedim ve hemen kart görürüm

"Gördüm" mü demek istediniz yoksa sadece varsayım mı. :?: Çünkü herhangi bir sitenin tavsiyesinde uyarı alındığını görmedim. En azından bana böyle birşey olmadı. Tabi sitenin de içeriği önemli. Siteye girdiğinizde trojanlar saldırmaya başlıyorsa uyarılırsınız.

istersen bi yaz veriliyomu gör. üstelik verdiğim link onlineradyo

bırakın mp3 mü beyler video klip indirin görüntü ses birarada

Benzer Başlıklar

1. cd wr çalışmıyor ne yapmalıyım?
    kartanesi tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 01.03.2007, 14:11
  2. pc den ses gelmıyor!!ne yapmalıyım
    GeL_Pc_pC tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.05.2006, 13:43
  3. makinama ne yapmalıyım..!