PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: YEDEK

Varsayılan YEDEK

BEN DURMADAN FORMAT ATARIM AMA HEP PROGLAR GİDER BANA BİR PROG ÖNERİRMİSİNİZ

New_and_Old
    Misafir

Ne demek istedıgını pek anlamadım? Galıba format attıktan sonra programların gıtmemesını ıstıyosun? eger öğleyse su ankı datalar ıcın cd ye kopyalamaktan baska bı cozum gelmıyor aklıma.ama 2. sefer ıcın cozum basıt. Herseyden onde fdisk veya xp book cd ıle hdd bolmen lazım.daha sonra wındowsun olmadıgı klasore kullanmak ıstedıgın prog. setuplarıını kopyala.daha sonra ayarları yaptıktan sonra unınstall yap,genelde programlar artık dosyalar bırakır bu ıslem sonunda bu artık dosyala bunlar genelde save dosyalarıdır.format attıktan sonra bu dosyaları eskı yerlerıne tekrar kopyala ve setup ıslemını gerceklestır. Program olarak tavsıye edebılecegım bı program hatırlamıyorum. hatırlayan varsa soyler artık.kolay gelsın

Varsayılan GHOST yapmak lazım

Ghost al canın isteyince Ghostla geri yüklersin Ghost kullanımı için forumda arama yap bi çok şey bulacaksın..

sürekli format atıyorsan ghost kullan derim senin için çok yararlı olur. onun dışında partition kullanailirsin.

deepfreeze diye bi program var çok klas bir program www.download.com da belki vardır olmazsa arat google dan kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. dvd ye yedek
    tayfuncuk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 22.11.2006, 11:31
  2. msn yedek
    mycicegim tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.08.2006, 11:52
  3. Eta da yedek
    simales tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4