PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: DNS sunucuları

Varsayılan DNS sunucuları

Kısa bir süreye kadar işyerindeki ağ dan pc min yerel ağ ayarlarında varsayılan ağ geçidi ve tercih edilen dns sunucularını değiştirerek internete girebiliyordum. Fakat sistem yöneticimiz bunları serverdan değiştirmiş diğer interneti kullanan pc lerede yönetici izni koymuş yani onların ayarlarınıda pc lerinden artık göremiyorum. önceden onlardan bakıp benimkileri düzenliyodum. Diğer pc lere yüklelenebilecek bir programla onların ağ ayarları ağ geçidi ve dns sunucularını görebiliryim. Veya ben pc mde ne yapmalıyım ki sorun çözülsün teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle sistem yöneticinizi İP Access sistemine geçmiş ve interenete çıkacak olanların ip lerine izin vermiş yani siz ne yaparsanız yapın bu güvenliği aşabileceğinizi sanmıyorum.Server'dan ip'nize izin almanız gerekli..

ip nizi bıraktırıp başka bir ip tanımlayın aynı ip almaması için elle başka bir ip aldırın . ayrıca makina ismini ve çalışma grubunu değiştirerek deneyin olmazsa ethernet kartını değiştirmek gerekir..

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Sistem yöneticinin izin vermesi durumunda siz istemci olarak ip atanıp bağlantı kurbiliyor diğer bilgisayarlara ulaşıyordunuz.Ama şuan İp access yada izin kurallarını değiştirilmiş olabileceğidir.Benim düşüncemde sistemi yöneten kimse konuşup açtırmayı deneyin.Yoksa herhangi bir program yada ağ geçidi,ıp no,dns sunucu yazsanızda bağlantınız olanaksız olacaktır.

ip ye şifre koymamış şuanda aynı ip yle ağ geçidi olarak başka bir serveren numarasını yazıp ve dns sunucusunu bizim diğer internet bağlantımız olan bnet kini yazınca nete çıkılabiliyor ama bağlantı hızı çok yavaş ve indirirken 1kb veya 500 bit le filan indiriyorum. benim sorunum telekomun adsl bağlantılı serverından geçiş yapıp bağlanmak. burdada sadece bir kaç pc de var bu şekilde. Peki o pc lerden ağ geçidini ve hangi dns yi kullandığını nasıl öğrenebilir. tek tek deniyecem 300 tane pc var hangi ip li olanı server bilmiyorum ki. o p lerden bakmak istiyorum oda yetkiniz yok diyo. o pclere program yüklesem( tabi hangi program olduğunu söylerseniz) bunları göremezmiyim.

Benzer Başlıklar

1. Counter-Strike Source No-Steam sunucuları...
    FATAL1TYs tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.06.2011, 19:01
  2. counter-strike sunucuları
    sinan02 tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 01.10.2006, 15:15
  3. Dosya Sunucuları hakkında!
    maceralar tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 27.03.2006, 11:56
  4. irc sunucuları