PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 34 İlkİlk 12345678915 ... SonSon
168 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

98 den beri bilgisayar başındayım ilk bilgisayarımı aldıktan 2 ay sonra (mario aracılığıyla ) virus kapmıştı bilgisayarım ozamanlar fprot vardı onunla temizlemiştim ogün bugündür hiç bir virüs programı kullanmıyorum güvenlik olarak sadece zone alarm pro yu kullanıyorum bilgisayarım şu güne kadar hiç bir virüs kapmadı

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Advanced Dungeons&Dragons

-biri bana yardım eder mi?bilgisayarım ilk başladığında Ctrl+Alt+Del ile bir sürü "<bilinmeyen>" yakalıyorum ve kapatıyorum ama ne ad-aware den ne de nortondan bir sonuç almış değilim...hiç bir şey bulamıyorlar ad aware sürekli "Admilli Service" denen bir şey yakalıyor internetten girdi diyecem internete bağlı olmasam dahi geliyor...biri bana yardım etsin nedir bu?worm'mü?çünkü bazen aynı programdan iki tane görüyorum ve birini kapatıyorum galiba kendini bilgilerin üzerine yazan bir tür trojanla karşı karşıyayım ne yapmalıyım???biliyorum ilgisiz anı da değil yaşıyorum bunu yardım edin format mı atıyim???

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bu virüs bilgisayarı açınca çıkıyor ekrana
    Virüs
    VBS_Fribirlink

1 yıldır çalıştığım işyerinde ençok sasser , nimda ve blaster bana iş çıkardı.. evde ise 3 yıl kadar önce, merakımın kurbanı oldum bikaç siteye bakayım dedim ondan sonrasını hatırlayamıyorum(hala anlatmaya dilim dönmüyor) bir siteden virüs tümeni, diğer siteden zırhlı trojan taburu, öburunden avcı dialer.. çok ani bir süreçti bilgisayar gözümün içine baka baka can verdi

banada mırctan gedza w32 ve truva atı bulaşmıştı.bi mesajı kabul ettiğim için. ondan sonrada baya uğraşmıştım temizlemeye avastla halletmiştimçondan sonrada daha mırc'a falan girmedim

Benzer Başlıklar

1. En tehlikeli virüs?
    MMonsteRR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.11.2010, 11:51
  2. yeni virüs ama tehlikeli görünüyor
    eXsTaSiS tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 17.08.2008, 13:31
  3. Geçen ayın virüs top 10'u
    StallioN tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 20