+ Başlığa Yanıt Yaz
168 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
28.05.2005 17:28 #1
En tehlikeli virüs hangisi ? Başınızdan geçen virüs olayları
Herkese selam
Bu topic'i virüsler hakkında birbirimizi bilgilendirelim diye açtım.
Böylece virüsler , kullanıcıya verdikleri zararları ve nasıl temizleyeceğimiz hakkında bilgileniriz diye düşündüm...
En tehlikeli virüs hangisi ? (Başınızdan geçen en büyük virüs faciasını yazın)
Önce ben başlayayım :
************************************************** **
VİRÜS ADI : W32 Parite_B
ZARARI: 15 Yıldır bilgisayar kullanıyorum bana en çok zarar veren virüs bu oldu. Bu virüs sistemdeki hemem hemen bütün EXE dosyalarına bulaşıyor ve dosyaları kullanılamaz hale getiriyor. Virüs'ün bulaştığı exe dosyalarına tıkladığınızda ya hata raporu veriyor yada mesela oyunlara girdiğinizde birkaç saniye sonra oyundan masaüstüne çıkıyor. Harddiskimde bulunan 5 senede arşivlediğim bütün dosyaları kullanılamaz hale getirdi. Kurtulmak için harddiskimin bütün partition'larına format attım. ve cdlerimin hepsini antivirüsle taradım.
Aman bu virüsten uzak olun. Kaç senede elde ettiğim arşivimi kullanılamaz hale getirmişti...
-
28.05.2005 17:38 #2
Selamlar.
Aynı virüs bir antivirüs programı kullanmadığım zamanlar benim exe dosyalarıma da bulaşmıştı. Nero hata veriyor, QuickTime açılmıyor ve bazı programlarım bozulmuş oluyordu. Ve çoğu güvenilir antivirüs programı için 256 MB RAM yetmiyordu. McAfee kurduktan sonra çoğu exe dosyasına bulaşan bu virüsü temizleyebildim. Benim de başımı ağrıtan bir virüstü bu W32 Parite_B.
Kolay gelsin.
-
28.05.2005 18:07 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- KADER UTANSIN
daha yeni pc kullanmaya başladığım yıllarda bir derginini oyun cd oyun yukleyeyım dıye ugraşırken d sürücüne yukleme yapıyordum
bir seyler yukluyormus gibi bir seyler oldu pc kendiliğinden kapandı açıldı
şaşırdım oyun kurulmuşmu diye d sürücüsüne bakayım dedim d sürücüsününü tıkladım bir baktımki içinde yeller esiyor hiç birsey kalmamış bomboş hemen cd yi imha ettim keşke biraz cd inceleseydim bunu yap neydi diye
gidip bir bardak su içtim ....
-
28.05.2005 23:18 #4
Evet beyler !!! sadece 3 kişi mi ???
Yokmu geçmişte başınızdan geçen virüs faciaları ???
-
28.05.2005 23:25 #5
Benim kafami ağirtan tek virus mü desem trojan mi desem ne ise " H1jacker " oldu . 3 4 senedir 10 tane antivrus var yaklaşik tabi
2 tane güvenlik duvari 2 tane antivirus Spybot destroy adaware norton ant. norton int sec. şu an aklima gelmiyor kendi pcmde değilimde . ama tabi direk giren virus trojan direk haberim olmadan halledilior bu çok iyi bir şey
.
Benzer Başlıklar
-
En tehlikeli virüs?
MMonsteRR tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 17.11.2010, 12:51 -
yeni virüs ama tehlikeli görünüyor
eXsTaSiS tarafından Yazılım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 17.08.2008, 14:31 -
Geçen ayın virüs top 10'u
StallioN tarafından Yazılım forumundaYanıt: 20Son Mesaj: 25.02.2007, 22:32 -
görüpgörülebilecek en tehlikeli virüs: sumbako-cfzmqg? yardm
nohackmove tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 10.01.2007, 14:44

Alıntıyla Yanıtla

Bu bilgisayar Windows 7'yi çalıştırır...
Bugün, 02:31 / Donanım