PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile En tehlikeli virüs hangisi ? Başınızdan geçen virüs olayları
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

GAMEHUNTER Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Konya
Varsayılan En tehlikeli virüs hangisi ? Başınızdan geçen virüs olayları - 28.05.2005, 18:28

Herkese selam

Bu topic'i virüsler hakkında birbirimizi bilgilendirelim diye açtım.

Böylece virüsler , kullanıcıya verdikleri zararları ve nasıl temizleyeceğimiz hakkında bilgileniriz diye düşündüm...

En tehlikeli virüs hangisi ? (Başınızdan geçen en büyük virüs faciasını yazın)

Önce ben başlayayım :
************************************************** **
VİRÜS ADI : W32 Parite_B

ZARARI: 15 Yıldır bilgisayar kullanıyorum bana en çok zarar veren virüs bu oldu. Bu virüs sistemdeki hemem hemen bütün EXE dosyalarına bulaşıyor ve dosyaları kullanılamaz hale getiriyor. Virüs'ün bulaştığı exe dosyalarına tıkladığınızda ya hata raporu veriyor yada mesela oyunlara girdiğinizde birkaç saniye sonra oyundan masaüstüne çıkıyor. Harddiskimde bulunan 5 senede arşivlediğim bütün dosyaları kullanılamaz hale getirdi. Kurtulmak için harddiskimin bütün partition'larına format attım. ve cdlerimin hepsini antivirüsle taradım.

Aman bu virüsten uzak olun. Kaç senede elde ettiğim arşivimi kullanılamaz hale getirmişti...
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

HiTTRafiK Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Market Street
Varsayılan 28.05.2005, 18:38

Selamlar.
Aynı virüs bir antivirüs programı kullanmadığım zamanlar benim exe dosyalarıma da bulaşmıştı. Nero hata veriyor, QuickTime açılmıyor ve bazı programlarım bozulmuş oluyordu. Ve çoğu güvenilir antivirüs programı için 256 MB RAM yetmiyordu. McAfee kurduktan sonra çoğu exe dosyasına bulaşan bu virüsü temizleyebildim. Benim de başımı ağrıtan bir virüstü bu W32 Parite_B.

Kolay gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Yer: KADER UTANSIN
Varsayılan 28.05.2005, 19:07

daha yeni pc kullanmaya başladığım yıllarda bir derginini oyun cd oyun yukleyeyım dıye ugraşırken d sürücüne yukleme yapıyordum
bir seyler yukluyormus gibi bir seyler oldu pc kendiliğinden kapandı açıldı
şaşırdım oyun kurulmuşmu diye d sürücüsüne bakayım dedim d sürücüsününü tıkladım bir baktımki içinde yeller esiyor hiç birsey kalmamış bomboş hemen cd yi imha ettim keşke biraz cd inceleseydim bunu yap neydi diye

gidip bir bardak su içtim ....
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

GAMEHUNTER Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: Konya
Varsayılan 29.05.2005, 00:18

Evet beyler !!! sadece 3 kişi mi ???

Yokmu geçmişte başınızdan geçen virüs faciaları ???
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

faronayt Kullanıcısının Avatar'ı

Yer: NYCity Reb4ck
Varsayılan 29.05.2005, 00:25

Benim kafami ağirtan tek virus mü desem trojan mi desem ne ise " H1jacker " oldu . 3 4 senedir 10 tane antivrus var yaklaşik tabi 2 tane güvenlik duvari 2 tane antivirus Spybot destroy adaware norton ant. norton int sec. şu an aklima gelmiyor kendi pcmde değilimde . ama tabi direk giren virus trojan direk haberim olmadan halledilior bu çok iyi bir şey .
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
En iyi virüs programı hangisi nickelcan Yazılım 38 09.11.2008 22:59
yeni virüs ama tehlikeli görünüyor eXsTaSiS Yazılım 10 17.08.2008 15:31
Geçen ayın virüs top 10'u StallioN Yazılım 20 25.02.2007 23:32
görüpgörülebilecek en tehlikeli virüs: sumbako-cfzmqg? yardm nohackmove Yazılım 9 10.01.2007 15:44
En tehlikeli virüs? MMonsteRR İnternet, Ağ ve Güvenlik 3 15.06.2006 14:58

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

78 gösterim, 11 yanıt

36 gösterim, 7 yanıt

54 gösterim, 9 yanıt

8324 gösterim, 13 yanıt

43 gösterim, 1 yanıt

10 gösterim, 19 yanıt

616 gösterim, 11 yanıt

63 gösterim, 7 yanıt

13 gösterim, 2 yanıt

22 gösterim, 1 yanıt

92 gösterim, 8 yanıt