PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Flashla hazırlanmış siteler

arkadaşlar flashla yapılmış sitelerden, yada içinde flash kullanarak resimleri gösteren sitelerden resimleri kopyalayamıyorum. bunun bi yolu varmıdır. tabi aynı şey videolar için de geçerli... :?:

Flash içine import edilmiştir.! ondan resimleri alamıyorsun eğer dışardan gösterilmiş se Flash'a şu yöntemi kullan
    "C:\Documents and Settings\Kullacı ADI\Local Settings\Temporary Internet Files"
    Gir ve hepsini sil sonra Flashla olan siteye gir ve yüklesin site sonra yukarıda verdiği yolu bir daha gel ve klasör dolduğuu göreceksin masaüstüne bir boş bir klasör yarat orda gördüğün bütün resimler vb dosyaları bu klasöre kopyala resimler çıkmış olmalı ama bazı Flash sitlerinde resimleri kullanmaman için Flasha içine import edilmiştir onunda kolay yolu var "IMPERATOR" programını kullan swf>>Fla Dosyasına çeviri sonra macromedia Flash kullarak resimleri al

Daha bir kolay yolu ise Flasta resimleri almak için Klavyede Print Screen tuşudur :!:

resimler icin print screen
    videolar icin bsr görüntü kaydedici
    http://www.downloadarsivi.com/detay/...Kaydedici.html

sağolun arkadaşlar bunlar dilerim işimi görür. tempden almasını ben de biliyorum ama paris hiltonun yeni reklamını tempden aldığımda yine de internete bağlanıyodu. yani özgün bi dosya alamamıştım kendime. Tekrar teşekkürler ilgilenen herkese...

Benzer Başlıklar

1. Flashla alev efekti
    Webustad tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 12.02.2012, 17:19
  2. tamamen flashla hazırlanmış bir site
    samet42 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 02.04.2005, 14:48
  3. tamamen flashla hazırlanmış bir site
    samet42 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0