+ Başlığa Yanıt Yaz
6 sonuçtan 6 - 6 arası sonuçlar
Başlık: web sitesi açmak
-
21.02.2011 15:14 #6
- Katılım Tarihi
- 2011
öncelikle sitemynet mağduru olarak kesinlikle önermiyorum yaklaşık 3 yıldır my siteden sitem vardı fakat 1 haftadan beri açılmıyor bilgi almak için aradığımda kimse bilgilendirmiyor 3 marta kadar bilgi verilecek sonrada tamamen siteniz kapatılacak sonrada isterseniz para ödeyerek site açtırabilirsiniz diyerek dayatmaya yönelik bir tutum sergileniyor..ciddi iş kayıplarım mevcut ve müşterilerime sitemdeki içeriklerimi gösteremiyorum.my siteye ücretsiz site açalım diye yalvardığımızı hatırlamıyorum..insanları bu şekilde bilgilendirmeden iş kayıplarına yol açmaya hakkı yok kimsenin..lütfen bu konuda mağdur olan arkadaşlar bana bilgilerinizi yazın ve yasal olarak hakkımı arayacağım sizle birlikte toplu şikayet dosyası oluşturabiliriz.bu konuda başka arkadaşlar bana ulaştılar ..hakkımızı arayalım bizim sayemizde bir yerlere gelen bu sitelerin kafalarına göre dalga geçer gibi,insanları aptal yerine koyarak haklarımızı elimizden almalarına müsaade etmeyelim..her nekadar kapatma hakları olsada bilgi kapattıktan sonra değil en az 1 ay önceden verilir ona göre herkes yeni site kuracaksa kurar en azından haberimiz olur ve müşterilerimizede bu doğrultuda haber verebiliriz..TÜM MYNET-MY SİTE MAĞDURLARINI BEKLİYORUM..
Benzer Başlıklar
-
web sitesi yapmak için en iyi öğrenim sitesi hangisi
uluer tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 05.09.2011, 11:39 -
Sipariş sitesi açmak istiyorum?
Mystro tarafından PHP forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 10.02.2010, 01:24 -
irc acmak
umittat tarafından PCnet forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 11.09.2005, 12:58 -
internet sitesi açmak???
xero tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 22.06.2004, 16:42

Alıntıyla Yanıtla

g-mod 11
Bugün, 19:24 / Oyunlar