+ Başlığa Yanıt Yaz
53 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
10.06.2005 23:30 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Istanbul
Frihost - Reklamsız, Bedava 250Mb Hosting !
www.frihost.com
-------------------------------------------------------------------
Free Reliable Internet Hosting
Bedava reklamsız, hızlı ve profesyonel hosting servisi !
- 250mb alan
- 10GB aylık trafik limiti
- 1 adet alt domain adı
- CGI, PHP, SSI, Java, C/C++
- CPanel Kontrol Paneli
- Fantastico (Php-nuke, Mambo, phpBB, SMF kurulumu...)
- Savvis.net ile %99.95 hizmet garantisi
- Hızlı Linux sunucular...
- Gerçek zamanlı detaylı istatistikler
- Sınırsız MySQL
- Sınırsız alan adı, alt alan adı ekleme
- Site yükleme: FTP, tarayıcı, front-page
- Sınırsız FTP hesabı
- Sınırsız POP3 E-posta hesabı ve yönlendirme
- E-posta: POP3, Web, Fwd, SMTP, Autoresponders, CustomMX
- Editör : Temel Html Editörü, WYSIWYG
- Reklam yok
- Kendi reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.
Öncelikle, Frihost.com'dan hesap açtırmak için forumlarda mesaj yazmanız gerekmektedir:
Spam (istenmeyen) mesajlar kabul edilmez !
Başlangıç için en az 5 adet, en az 10 puan yeterlidir fakat bunlar kısa, anlamsız, kopya mesajlar olmamalı... Aksi takdirde olumsuz cevap alabilirsiniz ! :wink: Mesajlar İngilizce olmalı ama ileride Türkçe bölümü açılabilir, eğer rağbet olursa...
Herneyse, umarım bu mesaj size yardımcı olmuştur ki bu beni çok mutlu edecektir... Çünkü ücretsiz profesyonel bir hosting servisine bir çok insanın ihtiyacı vardır...
Bir çok bedava hosting gezdim, üye oldum; ya çöktüler ya koca reklam panellerini koymaya başladılar ya da çok yavaştılar veyahut php, mysql... çalıştıramıyordum... En kötüsü ise yardım alabileceğim bir teknik servis veya güncel bir forumun bulunmaması idi... :evil: Dünya üzerinde o kadar aptal bedava hosting sitesi var ki !
Bu servis gerçekten harika ! Tek yapmanız gereken forumlarda biraz aktif olmanız ve bazı kurallara uymanız ! :wink:
İyi şanslar ! Tadını çıkarın !
-
11.06.2005 09:12 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Bursa
Arkadaşlar niye kimse cevap vermemiş ya?Benim bildiğim Türk milleti şimdiden çökertmişti orayı.He herhalde kimse cevap vermeden oraya uçtu.İdealist ben şimdi 2 tane başlık açtım funny pictures e 1 tane cevap yazdım geriye kaldı 2 mesaj öylemi?Eee ben şimdi bu iki mesajı da yazınca TEBRİKLER ALAN ADI SEÇİNİZ mi dicek?Biraz daha detaylı bilgi verirmisiniz?İlerde bu alan adları geri alınıyormu falan...
-
11.06.2005 09:22 #3
Bence bu free hostların hepsi hikaye kesinlikle bir sorunu vardır. Lycos FTP ye bağlanmıyor, 100webspace bağlantı kopuyor bunda da bişey vardır kesin paralı hostum da yok ama yakın zamanda alacağım. Bence free lerle uğraşmayınız.
-
11.06.2005 13:56 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Istanbul
Orijinalini Gönderen: Mortal_Abas
Ha, ha... Haklısın !
Evet, en az 5 tane mesaj atacaksınız. Hosting alabilmeniz için toplamda en az 5 mesaj yazmanız ve en az 10 puan almanız gerek. Forumlarda bir puan sistemi var... Yazdığınız yazının uzunluğuna göre hesap ediliyor... Hergün 1 puan hesabınızdan siliniyor... Bu da forumlarda belirli sürelerde aktif olmanız anlamına geliyor. Puanınız 0'ın altına düşmemeli !
Orijinalini Gönderen: Mortal_Abas
Hazır olduğunuzda, "Free Hosting Requests" bölümü var.
Oraya küçük bir başvuru yapacaksınız... Ayrıntılar bölümde...
http://frihost.com/forums/viewforum.php?f=5
Daha sonra bir kaç saat içinde size özel bir mesaj (PM) gelecektir. Burada hesap bilgilerinizi bulacaksınız.
Eğer bir alan adınız yoksa, sitenize isim.frihost.net'den ulaşabilirsiniz. Bu işlem, bir kaç saat alabilir...
İstediğiniz alan adınızı yazmanız gerek ama eğer bir domain satın almışsanız onu yazmanız yerine alt alan adını siteismi.frihost.net yazmanızı öneririm çünkü bu sayede domain eklemeniz daha kolay olur. Daha sonradan Cpanel'den istediğiniz kadar domain ekleyip istediğiniz zaman silebilirsiniz... DNS ayarı olan bütün alan adları dahil...
Alan adınızın ayarlarından domain sunucularını ns1.frihost.net ve ns2.frihost.net olarak değiştirin ve kaydedin... Bundan sonra alan adınızı kullanmanız 1 gün sürebilir ve Cpanel'e alan adınızı ekleyebilirsiniz...
Bu site, herkesin bir internet sitesi olması amacıyla bir grup insan tarafından kurulmuştur. Yani diğer hosting siteleri gibi paralı hosting sunulmuyor, ve o kahrolası koca reklam panellerini koymuyorlar, sizi paralı hostingimizi alın diye zorlamıyorlar... Bağlantısı dünyanın en iyi ağ kuruluşlarından biri olan www.savvis.net tarfından sağlanıyor... FTP, inanılmaz hızlı ve hiç sorun çıkarmıyor... Ve herhangi bir sorunda yardımıza koşacak birileri var. Hiç dert etmeyin ! Deneyin ve tadını çıkarın !
Orijinalini Gönderen: oxygen
-
11.06.2005 17:45 #5
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Istanbul
Hmmm... Kimse olumlu veya olumsuz bir görüş belirtmemiş... Kimse okumadan oraya uçtu sanırım... He he neyse...
Bu site ile ilgili sormak istediğiniz varsa size yardımcı olmaktan çok mutluluk duyarım. Bu servisi çok beğendim ve sizlerle paylaşmak istedim... Dünyanın bir çok ülkesinden üyesi var... Türkiye'de de profesyonel bir internet sitesi sahibi olmak isteyen bir çok kimse var... Umarım bu site size yardımcı olur...
Benzer Başlıklar
-
% 100 bedava türkçe reklamsız hosting.
unaltutay tarafından Yazılım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 04.11.2011, 18:48 -
mysql destekli reklamsız hosting
Rapid tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 02.04.2008, 22:06 -
Ücretsiz reklamsız php hosting
descent tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 22.05.2006, 16:40 -
Bedava Blog. Reklamsız.
Hostarena tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 14.07.2005, 15:05 -
Lycos'un özelliklerini barındıran reklamsız free hosting...
sayende tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 14.02.2004, 19:08

Alıntıyla Yanıtla

g-mod 11
Bugün, 19:24 / Oyunlar