+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: virüsmü acaba
-
13.06.2005 19:09 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
virüsmü acaba
kısa zaman önce adsl bağlantısı yaptırdım virüs tarama antispy adaware gibi programlarda kullanıyorum ama ağ bağlantılarımda sürekli sixa isimli bir ağ daha çıkıyor siliyorum yeniden oluşuyor bu konuda bana yardım edebilirmisiniz bu dosyayı nasıl kaldırabilirim format attım makinayı yeniden yapılandırdım ama aynı dosya yine geldi beni buldu
-
13.06.2005 19:35 #2
http://www.inndir.com/program.php?id=25324
bu programı indirmeni tavsiye ederim.
ayrıca sixsa bir dialer dır.
KOLAY GELSİN!...
-
13.06.2005 19:36 #3Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Merhaba..
İnternete çıkarken kesinlikle ateş duvarı kullanamız gerekir ve tabiki de antivirus..İlk öncelikle bu yazılımlar temin edin..Daha sonra bilgisayarınızı güvenli kipte açın ve antivirus ve ajan temizleyicilerle taratın..(ad-aware vs.) taratma işlemi bitince bilgisayarınızı bu defa komut istemiyle güvenli kipte açın..Karşınıza çıkan pencereye regedit yazın ve ctrl+f komibasyonu ile arama penceresini açın ve buraya kaldırmak istediğiniz bağlantının ismini yazın ve bulduğunuzu kayıdı dikkatli bir şekilde kaldırın..Dialer'ları YAW adlı programlada kaldırabilirsiniz.Ayrıca ADSL kullandığınız için sizi etkilemez.
Ateş Duvarı tavsiyem => Zone Alarm
Antivirus tavsiyem =>AntiVir
Not:Bilgisayarınızı güvenli kipte açmak için ilk çalışta boot menu'den sonra F8 tuşuna basın..(Daha kolay olmasını isterseniz bilgisyar açılırken durmadan F8 tuşuna basın)..
İyi Çalışmalar..
-
13.06.2005 20:26 #4
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Siteye çok az gireceğim :(
ya o bağlantı bende de var. Hakkaten nasıl silincek. Bende kaspersky antivirus olduğu için firewallıyla açmıyor .Orada aşağıdaki şeyler yazıyor:
SIXA
Bağlantı kesildi,Güvenlik duvarlı
İnfrared port
Ben bu infrared port tan şüpheliyim. Acaba telefonumdada mı birşey var?
O bağlantıya sağ tıklayıp sil desem olmazmı?
Hangi siteden gelmiştir ki o dialer?
Benzer Başlıklar
-
virüsmü bu yardın edin
fuzep tarafından Yazılım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 19.02.2007, 22:27 -
sizce virüsmü??
maradona tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 01.02.2006, 23:13 -
yeni virüsmü var?
webcoder tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 25.09.2005, 19:39 -
bunlar virüsmü ?
jet tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 30Son Mesaj: 02.02.2005, 23:00

Alıntıyla Yanıtla

g-mod 11
Bugün, 19:24 / Oyunlar