PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan ZoomX6 Wirelles - WinXP H.E. / Ağ var Ama NET YOK!

Merhaba Arkadaşlar.

16 Portluk bir Switch ve Zoom X6 Modemimiz var. X6 nın kendinden Wirelles i var.

Laptop ta WinXP Home Edition yüklü. Laptop un Wirelles i aracılığı ile ağdaki bilgisayarları görebiliyorum, normal bilgisayar gibi ağı kullanabiliyorum ama internete giremiyorum.

Acaba modem de veya windows ta veya veya başka bi yerde bi ayar mı yapmam gerekiyo.

Güvenlik Duvarı Engelliyo sanırım interneti. Home Editionun da Servislerinin kısıtlı olması, bağlanmama için ayrı bi artı ona diyeceğim yok!

Bir de Şu var :

Gözümün Önünde eTrust diye bi antivirus Programı Kendi sitelerinin FTP sinden güncelleme yükledi. Ona zin var ama, bana nie yok anlamadım.

Başına gelen varmı Acaba?

Selamlar...

Waay On numara Uzmanlık sorusu sormuşuz

Abi şimdi şöle bi olay war. Öncelikle kullandığın browser dan bi bağlantı ayarlarına gir. Ordan ayarları otomatik algıla de. Ana pc ip yi otomatik alacak. Diğerlerine sanal ip verme. onlar da otomatik alsın. zaten kendiliğinden sanal alıyolar...Daha sonra ana pc snin kullandığı bağlantının özelliklerinden gelişmişe gel. Ordan bağlantını paylaştır. Ağını korumasın firewall warsa.Diğer kullanıcılar izinlerinin 2 sini de işaretle. Daha sonra ayarlara tıkla ve ordan http, ftp ve benzeri yerleri aç. Genel ağ kurulumu bu abi. Bundan ilersi yok. Eğer güvenlik duvarı fln diyosan. Kur bi zonealarm. Sonra gelenleri trusted zone ilan edersin olur biter. Portları da açmış olursun iyice.Bence sorun yazıklarımın arasında kaçırdığın bi bölümde olabilir...

Alıntı Orijinalini Gönderen: atlagel
    Bence sorun yazıklarımın arasında kaçırdığın bi bölümde olabilir...
    Bende Öyle düşünüyorum ama...

XP Sp1 Yüklücem. Onda Sorun Çıkartmaz sanmıyom. Sonucu Yazarım

Selamlar...

sp1 yüklemene gerek yok. Zaten yüklesen de kapatman gerekecek. Ben okulun network unu hallederken öle olmuştu. Sp ler engellemişti. İstersen msn den yardım edeyim daha detaylı...

Benzer Başlıklar

1. wirelles ağ nasıl kurulur
    seymenciftci tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.08.2008, 20:21
  2. normal modemden wirelles modeme bağlantı olurmu
    shark tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 30.12.2006, 02:42
  3. zoomx6 kablosuz modem güvenlik
    eses_ tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 1