PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 5 / 12 İlkİlk 123456789 ... SonSon
59 sonuçtan 21 - 25 arası sonuçlar

yalnızca 3ds max 7 programı kdvsiyle birlikte 4000$ ı buluor eğer sadece lisanslı kullanılsaydı kaç tane tasarımcı ayakta kalırdı sorarım korsanı desteklemiorum dicem ama durum böyleyken gidip korsan alıorum
    haliyle desteklemiş oluyorum yine de bunun sistemimi hacklenebilir kılması tahammül edilmez bi durum
    Orjınal olsa dahamı güvenli hayır
    korsan karşıtlığı bütçeye bakar bence.....
    buda bir yere kadar ben şahsen bir program yazsam korsanını gördüğüm yerde kriz geçiririm ama bir program 500$ fiyat çekiyorsa korsanına davetiye çıkarıyordur
    Walla Ben hep ücretsiz olanları kullanıyorum o kadar çok ücretsiz antivirüs programı varki
    buna da katılıyorum korsan olanını almaktansa bu daha iyi

arkadaşlar bi gün gelcek ki korsanlar gerçeklerinden daha pahalı hale gelcek yanı geçen mahalledeki bi bilgisayarcıya gittim xp cd si istedim ben 2.5 milyonu hazırladım adam 12,5 dedi.Hem de büyük bi firma gibi''Program cd lerimiz 12,5 milyondan Başlıyo''
    bende arkadaşlara katılıyom en iyisi ücretsiz acık kaynak kodlu programlar kullanmak

KORSANA HAYIR(bi yere kadar tabi).. :lol:

Vay be konuyu inceledimde hackerlıktan korsana kadar gelmiş geçen haberlerde izledim Amerikada kadın internetten şarkı inirmiş cd ye çekmiş blimem kaçbindolar ceza kesmişler

Her Zaman Korsana ve Korsan Yazılıma Hayır Orjinalin Yerini Hiç Bir Şey Tutamaz

evet arkadaşlar biraz başlık hayymış ama bence ikiside birbiryle bağlantılı konular.Geçenler de müzik cd doldurcam tam 10 cd toplam 10*20=200 album eder bi albüme ortalama 5 milyon desek 200*5=1000
    abi ya 1 milyar offff yaa yanı 1 milyarla 20 milyon arasnda ...

Ewet başlık kaymıs
    Peki hackerlar(aramızda varsa) neden program yapıp satmazlar hackerlar para kazanabiliyomu?
    bence büyük aptallık yanı hem para kazansan bile helal para değil onca uğrasıp yakalanmak hapıshanelerde çürümekte var tabi..

Benzer Başlıklar

1. Bannerli olmak yada bannersiz olmak işte bütün mesele bu...
    yalniz_efe tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.08.2007, 19:27
  2. Donanımdan pek anlamam,bir kaç sorum var
    malloiler tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 24.03.2006, 09:59
  3. merhaba arkadaşlar ekran kartı alacağım pek anlamam yardım
    xp_vista tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 24.08.2005, 13:29