PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile Pc Gold MaĞdurlari !!!!!!
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İstanbul
Varsayılan Pc Gold MaĞdurlari !!!!!! - 28.06.2005, 13:28

Arkadaşlar Buraya PC GOLD dan ürün alıpta memnun kalmayan arkadaşlar Lütfen ne aldıklarını ve ne problemlerle karşılaştıklarını yazsınlar....

PCGOLD'un bir Açıklaması :
Alıntı:
Bizim aylık minumun 4 milyon dolar ciromuz olduguna göre buda kaç müşteri demektir sanırım tahmin edebiliyorsunuz.Burda bizden şikayetçi olan biravuç insanın yanında hiç kalır.Bu bir avuç müşterininin yüzde doksanı kendı hatasını bıze mal etmeye calıısyor yada konuyu saptırıyor yada yalan soyluyor.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Yer: Eastandbull
Varsayılan 28.06.2005, 13:49

Walla yazı nedir ne değildir bilmem ama 4 milyon ciro öyle ahım şahım bir rakam değil tek şube ise iyi ama %20 karla satış yapsalar masrafı düş bir şey yok ve bu tip açıklama yaparlarsada tamamen dip yaparlar. tabii bir markayıda tek olayla mahkum etmek doğru değil
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2003
Yer: Ankara
Varsayılan 28.06.2005, 14:27

yaptığı açıklamadaki nezaketsizlikten belli ne oldukları cirosu yüksek birsürü iyi iş var hepsine iyi mi diyecez şimdi
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: İstanbul
Varsayılan 28.06.2005, 14:56

Hemen hemen tüm TR forumlarda açılmış yüzlerce başlıktan (ve sabitlerden) rahatsız oldukları için böyle bir açıklama ihtiyacı duymuşlar herhalde,kendilerine yakışır bir şekilde...
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Yer: Bursa
Varsayılan 28.06.2005, 18:29

Bende bursadaki mağazalarından bir tv kartı almıştım evegeldim kurayım diye içinden uzaktan kumandan gözünün olduğu kablo çıkmamıştı. Ertesi gün gittim böyle böyle dedim işimi gördüler. Ama nedense içim isinmadı işte bu olaydan sonra. Tv kartımı aldıktan bir ay kadar sonra pcyi sattım yeni bir pc toplattım ama hiç ayaklarım gitmek istemedi o mağazaya. iki arkadaş 1050ve1100 dolar tutan iki makina aldık ama başka yerden ve peşin paraya. Bu kadarlık konu yüzünden bu firmadan soğumuşum demek yoksa ben bilmiyomuyum peşin para vermek yerine aynı parayı 10 taksitle ödemeyi. Bu pc leri aldığımız firmanında bilinçli ve iyi niyetli tavırları öyle hoşuma gittiki iki makine bize sattı ve benden akıl isteyen eşe dostada tavsiyemle 7-8 tane pc topladı. Ne demişler bir fırmanın reklamını en iyi müşterisi yapar. Pcleri aldığımız yer benden bu kadar müşteri kazandı arkadaşımdanda 2 müşteri kazandı. 3 ayda 10bin doların üstünde parada fena değil galiba böyle küçük işletmeler için. Birde ben bunu bilir bunu söylerim bir firmaya güven duyuyorsan 50 dolar daha ucuz diye ona buna gitmeyeceksin. aynı marka donanımla kurulmuş sitemlerde inanın en ucuzuyla en pahalısı arasında 50 dolar fark oynamaz. Ve özellikle eklemek istediğim bir konuda başında müdürmüş şefmiş falanmış filanmış olan büyük mağazalarla bizim gibi bireysel müşterilerin işi gerçekten zorluklarla dolu oluyor. Ben bu konuda işin başında kendisi olan kişilerle çalışmayı daha mantıklı buluyorum. Belli bir süre sonra birbirinize nazınızda geçer oluyor. ooooo ne uzatmışımyav konuyu
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
gold wave?? Folcon_7mm Yazılım 2 28.05.2006 20:48
gold wave deli Yazılım 2 03.09.2005 18:10
Lks gold programı erayfilinte Yazılım 3 02.03.2005 01:23
www.xturk.net/gold Dalamar Web İnceleme 0 25.09.2004 12:29

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

21 gösterim, 5 yanıt

10631 gösterim, 12 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 3 yanıt

69 gösterim, 21 yanıt

923 gösterim, 7 yanıt

41 gösterim, 4 yanıt

88 gösterim, 11 yanıt

51 gösterim, 7 yanıt

56 gösterim, 9 yanıt

8328 gösterim, 13 yanıt