Bende bursadaki mağazalarından bir tv kartı almıştım evegeldim kurayım diye içinden uzaktan kumandan gözünün olduğu kablo çıkmamıştı. Ertesi gün gittim böyle böyle dedim işimi gördüler. Ama nedense içim isinmadı işte bu olaydan sonra. Tv kartımı aldıktan bir ay kadar sonra pcyi sattım yeni bir pc toplattım ama hiç ayaklarım gitmek istemedi o mağazaya. iki arkadaş 1050ve1100 dolar tutan iki makina aldık ama başka yerden ve peşin paraya. Bu kadarlık konu yüzünden bu firmadan soğumuşum demek yoksa ben bilmiyomuyum peşin para vermek yerine aynı parayı 10 taksitle ödemeyi. Bu pc leri aldığımız firmanında bilinçli ve iyi niyetli tavırları öyle hoşuma gittiki iki makine bize sattı ve benden akıl isteyen eşe dostada tavsiyemle 7-8 tane pc topladı. Ne demişler bir fırmanın reklamını en iyi müşterisi yapar. Pcleri aldığımız yer benden bu kadar müşteri kazandı arkadaşımdanda 2 müşteri kazandı. 3 ayda 10bin doların üstünde parada fena değil galiba böyle küçük işletmeler için. Birde ben bunu bilir bunu söylerim bir firmaya güven duyuyorsan 50 dolar daha ucuz diye ona buna gitmeyeceksin. aynı marka donanımla kurulmuş sitemlerde inanın en ucuzuyla en pahalısı arasında 50 dolar fark oynamaz. Ve özellikle eklemek istediğim bir konuda başında müdürmüş şefmiş falanmış filanmış olan büyük mağazalarla bizim gibi bireysel müşterilerin işi gerçekten zorluklarla dolu oluyor. Ben bu konuda işin başında kendisi olan kişilerle çalışmayı daha mantıklı buluyorum. Belli bir süre sonra birbirinize nazınızda geçer oluyor. ooooo ne uzatmışımyav konuyu