+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
08.07.2005 01:48 #1
turkticaret.net ten alinan isim ve mail sorunu
www.turkticaret.net ten bir arkadasim domain name ve email aldi ve kendinde bulunan gmail hesabina yeni aldigi Email hesabini yönlendirdi gel gelelim birtürlü bu yönlendirme calismamis ve adamlarla yasanan telefon ve email trafiginden sonra gelen cevap asagida:
Suan bir problem gorunmemektedir.Daha onceden gonderdiiginiz mail hesaplari dns sunucuda cash tutabileceginden hatali olarka geri donebilme ihtimali yuksektir.buda kullandiginiz baglanti turunu saglayan ISS dns sunucusunu restart etmesiyle duzelecektir.
Bilginize, iyi çalışmalar dileriz
Simdi bu da nedemek oluyor yani suc Türk telekomdaymis ve para almasina alirlar ama hata olunca suc onlarda degilmis - Yoksa ben mi yanlis anladim , arkadas 10 gündür bunlarla ugrasiyor ve bu email yönlendirmesi kendisi icin cok cok önemli cünkü sirket adina bu emaille kartvizitler bile bastirilmis , simdi siz olsaniz ne yapardiniz ??
-
08.07.2005 15:04 #2
- Katılım Tarihi
- 2005
Internet üzerinden çalışan tüketici hakkı siteleri var. Linki yazcam ama sansürleniyor. Google dan ufak bir amayla bulursunuz rahatça
Buralara şikayet ederdim yerinizde olsam...
Benzer Başlıklar
-
yurtdisindan alinan telefon
T_MACC tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 18.10.2006, 00:28 -
isim@soyisim mail
ressamm tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 19.07.2006, 13:32 -
isim@soyisim.com
ilocann tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 07.07.2006, 12:25 -
isim@soyad msn?
dogano tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 02.03.2006, 17:45 -
Turkticaret.Net & Domain
YardimEdin tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 26Son Mesaj: 02.05.2005, 16:56

Alıntıyla Yanıtla

çekim gücünü arttırmak..........
Bugün, 17:30 / Donanım