PCnet
Geri Dön   PCnet > Yardım ve Destek > İnternet, Ağ ve Güvenlik
Bu Sayfayı Yenile Google dan kolay yoldan dolar kazan
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2005
Varsayılan Google dan kolay yoldan dolar kazan - 13.07.2005, 09:24

Google dan para kazanmak çok zor

Google dan para kazanmak aslında çok zor. neden zor diyeceksiniz. Şimdi ziyaretçi arama motorunda birşey arayacak bulacak sonra reklamda yazan metin ilgisini çekecek te reklama tıklayacak. Kaç ziyaretçi böyle gelipte tıklıyor acaba ?

ama

Google dan para kazanmak çok kolay

Aklıma geçenlerde bir şey geldi ben arkadaşlarıma hep söylüyorum. Siteme girdiğinizde google reklamını tıklayın diye. Giriyorlar ve tıklıyorlar bende para kazanıyorum. Asıl söylemek istediğim sizinde bildiğiniz gibi tıklandıkça kazanılan bu servisten payımızı alabilmek için google para kazanma grubu kuralım. Grubun amacı Web sitesi ve sitesinde google reklamı olan arkadaşlar belirlenen bir siteye üye olacak o sitede mailbox ina gelen veya sitede bulunan linke tıklayarak başka bir siteye yönlenecek ve grub üyesi arkadaşın google reklamına tıklayacak yani özetle ben senin google reklamına tıklıycam sen benim google reklamına tıklayacaksın. Böylelikle her iki tarafta kazanacak. Ne kadar çok üye olursa o kadar çok kazanırız.

Aşağıdaki adresten tabloyu bir inceleyin derim

http://www.vbyazilim.com/forum_posts...=56&PN=1&TPN=1

Belirlenen 10 siteye giriyorsunuz ve google reklamına tıklıyorsunuz 30 cent kazandırıyorsunuz 30 cent kazanıyorsunuz. ne kadar üye o kadar kazanç
Belirlenen 100 siteye giriyorsunuz ve google reklamına tıklıyorsunuz 3 $ kazandırıyorsunuz 3 $ kazanıyorsunuz. ne kadar üye o kadar kazanç

Bununla ilgili bir uygulama yazıp daha kolay tıklama sağlanacaktır.

Ayrıca Siteme bir uğrayın derim. Gelmişken birde google reklamına tıklarsanız sevinirim.

Adresim http://www.vbyazilim.com
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Ankara
Varsayılan 13.07.2005, 10:18

Bu şekildeki düşünce Google Adsense Kurallarına Aykırıdır. Google Adsense bunları çok sıkı takip ediyor. Eğer dediğin şekilde yapılırsa gruba üye bütün webmasterlerin hesabı iptal edilir. Biriken paralarını bile alamazlar..

Lütfen bu gibi hareketlerde bulunmayınız, Çünkü bu niyetle düşünmeyip doğal yollarlardan reklamlarına tıklanan webmasterlerinde önünü tıkıyorsunuz..

Ayrıntılı Bilgi için tıklayınız..

http://forum.iyinet.com/forumdisplay...d7cc3642e&f=76
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Istanbul.gif
Varsayılan 13.07.2005, 10:32

Ağustos sayımızda AdSense konusunda epey doyurucu bir yazı olacak.
Sitesinden para kazanmak isteyen herkese şimdidien duyurulur...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Ayda 5 Saat Nette Kalarak Para Kazan! Her Üye Yaptığından30$ InTheEnd90 İnternet, Ağ ve Güvenlik 27 30.01.2007 21:06
2 bilgisayar arasında kolay yoldan ağ kurma ulash Donanım 2 05.10.2006 14:07
WindowsXP altında kısa yoldan Google eburhan Windows İpuçları 1 20.02.2005 13:22
Cok Sayıda Fotografın Boyutunu Kolay Yoldan Kucultmek warrior Yazılım 4 02.11.2004 13:40
Türkiye’deki İlk İnternet Yayın Hakkı Davası Kazan awdas PCnet 2 16.10.2004 04:56

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

10 gösterim, 13 yanıt

22 gösterim, 1 yanıt

92 gösterim, 8 yanıt

1755 gösterim, 10 yanıt

16 gösterim, 2 yanıt

11 gösterim, 2 yanıt

36 gösterim, 5 yanıt

10609 gösterim, 11 yanıt

68 gösterim, 6 yanıt

200 gösterim, 17 yanıt

89 gösterim, 5 yanıt