PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Nortonu tek antivirus uygulaması olarak deilde internet security paketi olarak kullanmak daha mantıklı bir iş. Çünkü norton sistem performansı üzerindeki olumsuz etkisinden kaynaklanan önyargıları bir kenara koyarsanız kabul edilebilir tek gerçek en güvenli internet güvenlik paketinin nis olduğudur. Bu yüzden zaten nis en pahalı kişisel güvenlik paketidir.

Bence de öyle ama denemek isteyenler için verdim linki. Bende şahsen NOD32 kullanıyorum çok da memnunum bilgisayarı hiç yavaşlatmıyor. Tavsiye ederim
    Tabiki iyi yapmışsınız. Bende antivirus uygulamalarının içinde antivir i tek geçerim.
    Nod32 de fena bi program değildir.Hem norton gibi makineyi kasmaz.

Kolay gelsin.

Varsayılan se

dostum en güvenlisi norton mu hiç gülceem felan yoktu ya belliki sen bilgisayrda anca word kullanıyosun abi bilmeden konuşmayalım lütfen

Varsayılan Re: se

Alıntı Orijinalini Gönderen: havalicocuk
    dostum en güvenlisi norton mu hiç gülceem felan yoktu ya belliki sen bilgisayrda anca word kullanıyosun abi bilmeden konuşmayalım lütfen

Bilmeden konuşmadığımı bilemeyecek kadar bilgisizsiniz. İsterseniz tüm review (inceleme-eleştiri) sitelerine bir göz atın (tabi zahmet edip araştırırsanız) Orada göreceksiniz ki yapılan pekçok deney gözlem ve deneyim sonucu Norton personal firewall'ı da içeren Nis paketi en güvenli kişisel güvenlik yazılımı olarak tabir edilmektedir. Ben kafamdan sallamıyorum, şahsi fikrimide belirtmiyorum ama siz sanırım ben nis deyince sadece norton antivirüsü ve onun bir sistemi nasıl yavaşlattığını düşünüp kendinizce güldünüz. Bence espiri anlayışınızı bir gözden geçirin. Önyargılarla yorum yapmak bir şey, araştırıp deneyim sonucu bir şey ifade etmek ayrı birşey. İkincisini yapacak kabiliyetiniz yoksa hiç bu foruma takılmayın.

Benzer Başlıklar

1. norton antivirus 2005
    hunter13 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.11.2005, 09:36
  2. Norton AntiVirus 2006 sorunlu mu?
    oymen84 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 31.08.2005, 18:07
  3. Norton dan TURKCE Antivirus
    Bilgisayar_Canavari tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4