PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
23 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan amd ile intel arasındaki fark

arkadaşlar ben 3.0ghzli bir işlemci alacam amdlere baktım çok ucuz intellerde çok pahalı bunların arasındaki fiyat farkı neden bu kadar çok amd alsam intel kadar bana yararlı olabilirmi?

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Balıkesir/Bandırma

amd lerde eskiden ısınma vs. sorunları olduğu için önceki senelerde fazla tutulmamıştı ama artık bu sorunları çözüler ve inteli yakalayabilmek içinde fiyatlarını daha düşük tutuyolar sakın bu ucuzluğun amd intelden daha kötü olduğu için filan sanma yani... dahası amd nin örneğin athlon xp 2500 modeli frekans olarak 1833 mhz hızında çalışıyor bu intelin 2600-2800 mhz hızında çalışan işlemcisine denk bir performans veriyor bu yüzden amd hem ucuz hemde performanslı.... daha ne olsun intel almak enayilik gibi geliyo bana...

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Balıkesir/Bandırma

intel marka yapmıi zaten birkere fiayatıı yüksek tutuyo onun için ama amd rekabeti arttırdıkça intelde son senelerde fiyatları biraz ucuzlattı buda bizim işimize geliyo tabi :? fakat amd teknoloji olarak intelden önde gidio gibi şuan da 64 bit işlemcileri baya tutuldu amdlerin intel de fazla hareket yok bu yönde...

çift çekirdekli işlemcilerde amd nin sonkullanıcı fiyatları intelin kinden palı buna ne diyeceksiniz

bence amd almalısın cunku ıntelden eksıgı yok. fıyat farkı pazar payından kaynaklanıyor.ben amd ve ıntelı su anda kullanıyorum ve amd kesınlıkle ıntelle aynı performansı sunuyor.tek bır fark var o da ıntel pahallı.bence bosuna fazla para odeme...

Benzer Başlıklar

1. XGP ve AGP arasındaki fark ?
    sooz tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 29.12.2009, 15:35
  2. INTEL CELERON 2.6 ile INTEL P4 2.0 478 PIN fark ne?
    erdems697 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 14.03.2006, 18:55
  3. intel cpu hakkında 640 ve 830 arasındaki fark nedir
    bekohamit tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.02.2006, 00:51
  4. 939 la 754 pin arasındaki fark
    blade64 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 06.11.2005, 10:54
  5. agp 8x - 4x arasındaki fark ?