PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Avast AntiVirüs Hakkında Yardım!?!

AvastAnti Virüs kullanıyrum. Yeni kullanmaya başladım ve bulunan virüsleri napçağımı bilmiyorum. Tarama yaptıktan sonra bir sürü virüs çıktı ve önerilen talimat karantinaya taşı. Bende dediği gibi karantina6ya taşı deim fakat bu virüsler orda etkisiz haldemi kalıyor? Sizden ricam bana bir çözüm önerin. Karantinaya raşımalımıyım yoksa silmelimiyim virüsleri. Yada karantinada onlara napmalıyım?

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İzmir

Güvenli kipte taratıp bulunanları karantinaya alın..Karantinaya alınınca silinmez fakat etkisiz hale gelirler..Size zararları olmaz..

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

hiç merak etme bulunan virusleri karantinaya aldır. bulaşma yetileri kalmaz,,,

iide arkadaşım bulunduu yerde zarar verirse nolcak yani karantina benim bildiim o virüsün dier dosyalara bulaşmasını engellio..Ama virüs orda kalıo benim bildiim..Ben mi yannış biliorum yoksa..!!!!!?????

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Alıntı Orijinalini Gönderen: romeo_008
    iide arkadaşım bulunduu yerde zarar verirse nolcak yani karantina benim bildiim o virüsün dier dosyalara bulaşmasını engellio..Ama virüs orda kalıo benim bildiim..Ben mi yannış biliorum yoksa..!!!!!?????
    ne yapbiliyo musun? virusun ismini google yaz orda onunla ilgili bir sürü yorum çıkacaktır böylece hangi sornları yaratığını öğrenmiş oluruz.

benim bildiğim kadarı ile karantina altına alınmış bir virusun bilgisayarına zarar vermesi söz konusu değil. hatta zaten aniti virus programını kaldırırken bile sana soruyo napıyım bunları siliyim mi istersen diye.

başka bir öneri de eğer çok önemli ve telafisi mümkün şeylere bulaştıysa ve anti virus programın silebiliyorsa sil gitsin. silemiyorsa elle sil derim.

Benzer Başlıklar

1. Avast nasıl bir antivirüs
    _DaY_WaLkeR_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 13.12.2009, 14:00
  2. avast antivirüs
    oncel01 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 30.01.2007, 10:03
  3. avast antivirüs
    pose2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 9