PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan xp ile açılıyor 98 ile açılmıyor...

selam arkadaşlar benim XP ile rahatlıkla açtığım fakat 98 ile açılmayan bir web sayfası sorunum var acaba bunun sebebi ne olabilir bilen varsa bana yardımcı oloabilir mi.. sayfa bir asp sayfası..

alttaki:

https://std.ege.edu.tr/giris.asp

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Dostum benimde okuduğum ünivesitenin öğrenci işleri sayfası bende iki işletim sistemi kurulu ve win Me sorunsuz açmakta.Bilemiyorum acaba sırf bu sitede bir sorun mu? var yoksa win98'de hiçbir sayfayı açmıyormu?
    Birde bağlantı türün 56K veya ADSL ise farklılıklar olabilir.Ama büyük ihtimalle ADSL kullanmakta olduğunu düşünüyorum.Win98'de adsl bağlantı türünü destekleri eski olduğu için PPPOA-PPPOE bağlantı protokollerinin eksik veya eski sürümü olmasından dolayı yapabileceğini düşünmekteyim...

yani oraya gelene kadar hiçbir problem yok... ama o sayfaya geldiğim zaman sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.. neden olduğunu anlayamadım bir türlü.

yani oraya gelene kadar hiçbir problem yok... ama o sayfaya geldiğim zaman sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.. neden olduğunu anlayamadım bir türlü.

Alıntı Orijinalini Gönderen: SkyWalker4u
    Dostum benimde okuduğum ünivesitenin öğrenci işleri sayfası bende iki işletim sistemi kurulu ve win Me sorunsuz açmakta.Bilemiyorum acaba sırf bu sitede bir sorun mu? var yoksa win98'de hiçbir sayfayı açmıyormu?
    Birde bağlantı türün 56K veya ADSL ise farklılıklar olabilir.Ama büyük ihtimalle ADSL kullanmakta olduğunu düşünüyorum.Win98'de adsl bağlantı türünü destekleri eski olduğu için PPPOA-PPPOE bağlantı protokollerinin eksik veya eski sürümü olmasından dolayı yapabileceğini düşünmekteyim...
    evet aslında son söylediğin olay mantıklı geldi bana da.. benim int. cafe var.1024 adsl kullanıyorum.xp olan makinalar açıyor 98 olanlar açmıyor hiçbiri.peki acaba bu ayarları değiştirmenin bir yolu yok mu?

Benzer Başlıklar

1. İnternet Explorer Siteler Bazen Açılıyor Bazen Açılmıyor
    FeaRLeSS tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 17.11.2010, 21:03
  2. yahoo açılmıyor. sizde açılıyor mu?
    samterk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 10.09.2006, 23:42
  3. Diz üstü bilgisayarım bazen açılıyor bazen açılmıyor..YARDIM
    edebiyatci21 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3