PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: fgurhanf
    yukarıda yazdığım gibi bende ki problem de arkadaşlar sizin gibi. sayfayı defalarca yenile dedikten sonra açabiliyorum. öncelikle tarayıcımdan şüphelenmiştim ama faklı tarayıcılarda da yapınca tek suçlu ortaya çıktı bence, Turk Telekom, geçici olmasını ümit ederim. 512 yapmaya çalışcaklarını önce sağlanan hizmetin kalitesini arttırsınlar.

bence bizle aynı problemi yaşayan arkadaşlar bu kısma belirtsinler örneğin ben izmir şinyerde bu sıkıntıyı çekmekteyim..
    ben İzmir Bozyaka'da da aynı sıkıntıyı çekmekteyim...

benzer sorun bende de var :?
    modem hatta var diyor... :?
    pc yi açtıktan sonra Ağ bağlantasında şu mesaj geliyor... / sınırlı bağlantı / dns aranıyor vs.s
    internet sayfası açıyorum gayet güzel fakat 5 saniye sonra bir sayfa açmaya karar verince yada sayfa içersinde bir yere gitmek istediğimde dns hatası v.s kısacası bağlanamıyorum... adsl hattı aradığımda şu an için sorun olmadığını pcye trojan taramasının yaptırıp yaptırmamı yada modemimin ısınıp ısınmadığını sordular... xp yi yeniden kurdum..

==> :idea: ancak internet exp. sayfası açtığımda zamn içersinde
    avast! erişimde tarama mesajı
    :arrow: ''LSASS Exploit (SXP)'' saldırısı 1*.0.0.*:445/tcp adresindengeldi ve engellendi =============================
    mesajı ile karşılaşıyorum neler yapmam gerek :?: tabi bu mesajı aldıktan sonra :!: modemi kapatıp pcyi re-start yapıp dakikalarda tarama yaptım sonuç çıkmadı sizce sorun nedir?
    :arrow: adsl hattan mı yoksa pcden mi :?: [/url]

Arkadaşlar bende sizdenim sayfalar sizde bir kaç diyosunuz yine iyi.Bende 10 tane denemeden açılmadığı oluyodu en sonunda hiç açılmamaya başladı.İnternet explorer ı kaldırdım sonra tekrar kurdum şimdi yenilememi istemiyo ama sağ tuşa tıklayınca 1-2 saniye sonra seçenekler çıkıyo.Farklı browserlar kurdum mesela firefox kurdum ama start.firefox falan buluna mıyo diyo bi tek netscape çalıştı onuda hiç beğenmedim.Sorun inşallah geçicidir.

ben de de oldu belki işe yarar diye hosts dosyasını yeniledim düzelir gibi oldu.hız da arttı yenile sorunu da kalktı

Benzer Başlıklar

1. sayfalar açılmıyor
    L_o_n_g_h_o_r_n tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 21.11.2011, 18:18
  2. bazı sayfalar açılmıyor
    engkl tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.05.2006, 19:55
  3. bazı sayfalar açılmıyor
    engkl tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0