+ Başlığa Yanıt Yaz
32 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar
Başlık: arayan gizli numarayı bulmak
-
15.09.2005 13:01 #16
shahan arkadaşında dediği gibi; bu işin yolu ya resmi olarak(savcılıktan) yada bu kayıtların tutulduğu yerde çalışan bir arkadaşınızın olması.. maalesefki bu konuda her istediğimizi yapamıyoruz keşke yapabilseydik yapacağım o kadar çok şey varki..
-
15.09.2005 22:18 #17
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ist
bu yöntemlerin sayısını arttırdıkça elimizden kaçamazlar bendede birkaç yöntem var ama uygulaması biraz zor
1 eğer arayan kişinin süper şifresi varsa aradaığı an internete bağlıysan hemen kişisel sayfasına gir ve telefonuı aç kontörü düşerse o arıyodur bunun için türkcell için o telefondan süper şifre yazıp 2222 ye göndermen gerek (tabi her kese uygulanamayacak yöntem sınırlı sayıda çözüm) bu sayade kimin arayıp aramadığından emin olursun
2 gene sınırlı bir çözüm eğer avea ise (denedim) şüphelendiğin hattın kimin üzerine olduğunu biliyor ve biraz kişisel bilgisine sahipseniz geçe 12de sonra veya bi önceki günün arama kayıtlarını öğrenebilirsiniz bunun için avea müşteri hizmetlerini hat sahibiymiş gibi arayıp kontör düşüşlerinden şikayetçi olduğunuzu ve hangi saati öğrenmek istiyosanız o saatteki ni sorun size biiir biir sayacaktır aranan numaraları
3 gene türkcell liler için bir yöntem eğer süper şifreyi biliyosanız kişisel sayfasına girin ve ayarlardan numaram görünsün görünmesin ayarlarında görünsün kutucuğunu doldurun o farkında olmadan telefonunu gizlkiden çıkarmış olacaksınız (tavsiyem sonra düzeltin anlaşılmasın)
ayrıca bu ayarın internet üzerinden yapılması bunun bir telefon ayarı olduğu tezinide çürütüyordur her halde
dolanbaçlıda olsa sizinde böyle yöntemleriniz varsa buyrun bekliyorum
-
16.09.2005 00:09 #18
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- ankara
iyide senin tekniklerini uygulamak için arayanın kim olduğunu BİLMEK lazım.zaten bildikten sonra bunları yapmaya ne gerek var.
zaten müşteri hizmetlerini arayıp sorduğunuzda hemen söylerler.savcılık araştırması detaylı araştırmalarda mesela dinleme,kayıt altına alma gibi.
yoksa "beni gizliden biri rahatsız ediyor kim olduğunu öğrenmek istiyorum" dediğinizde "rahatsız ediyor" tanımını kullandığınızda hemen cevap vereceklerdir.
-
16.09.2005 12:48 #19
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- ist
zaten bende belirtim "kimin arayıp aramadığından emin olursunuz" diye
-
20.02.2008 19:11 #20
ya dediği gibi bir arkadaşın olmalı bizim öğretmenlerin arkadaşları varmış gsm operatörlerinde çalışan da sakın beni işletmeyin kim olduğunuzu bulurum diyo peki asıl bu numarayı gizleyip arayınca hiç kimse kim olduğumumuzu bulamasa böyle bir prg vqr mı?
Benzer Başlıklar
-
free domain arayan arkadaşlar
SweetyCat tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 45Son Mesaj: 12.09.2011, 11:50 -
gizli klasörleri bulmak
psefit tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 02.12.2008, 20:39 -
Web sitesine sponsor arayan arkadaşlara duyurulur.
Php-Nuke tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 18.01.2005, 11:11 -
XP'de Caller ID (arayan numarayı gösterme) sorunu
biltek tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 27.06.2004, 14:11 -
Telesekreter ve arayan numarayı gösteren ücretsiz program...
darkazak tarafından Yazılım forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 12.08.2003, 04:42

Alıntıyla Yanıtla

i3,i5 ve i7 işlemciler
Bugün, 01:19 / Donanım