PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan Dizüstü bilgisayarımda sürekli hale gelen mavi ekran

Slm arkadaşlar. Casper CPZ1.7 Prestige Notebook aldım. Ekstradan 512 Mb Ram ve 60 GB HDD taktırdım. Centrino 1.7 Ghz, Onboard Intel 82852/82855 GM/GME 64 MB paylaşmlı ekran kartı var. Biraz grafik gerektiren uygulamaların hemen hepsine ya mavi ekran (durdurma hatası) ya da windows altındaki hatalardan biri geliyor. Bu çoğunlukla ekran kartının normal çalışmasını durdurduğu hakkında. Birçok AutoCad çizimim bu yüzden yandı gitti. Bayiye gittiğimde bunun normal olduğunu , bir de artizlik yapıp bana şimdiki ekran kartlarının 256 MB olduğunu söylediler( Ben bilmiyorum ya!). chkdsk yaptık sorun yok, işlemciyi kontrol ettik sorun yok, ramlarda sorun yok, ama ufacık bir oyunu minimum konfigürasyonda bile oynayamıyorum. Ekran kartının son sürümünü yükledim, sonuç aynı. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Sorun ne olabilir?

bu casper prestigelerin neredeyse hepsinde oluyor.ben o problemi duyunca caydım fujitsu aldım.

genelde aldığım duyumlara göre ekran kartı ısınmaya başladığında kitleniyor demişlerdi.

mavi ekran çıktığında hata mesajı olarak ne çıkıyor?

Evet aynen dediğin gibi ekra kartı ısındığı anda kilitleniyor. Mavi ekranda durdurma hatası olduğundan bahsediyor. işte ilk defa böyle bir ekranla karşılaşıyorsam ctrl+alt+del falan yap, devam ederse destek alın falan, bitler, wordler hexadesimal kodlar falan var işte. Yürütmeyi durdurma hatası işte. Çok pişmanım çok. Keşke onboard almasaydım. veya casper almasaydım...

Benzer Başlıklar

1. bozulan ve kullanılmaz hale gelen hdd den veriler kurtarma
    akyele tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 20.01.2008, 11:43
  2. Dizüstü bilgisayarımda sorun var
    yorker tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 11.11.2005, 00:30
  3. bilgisayarımda oyun oynarken mavi ekran çıkıyor
    kenanbaba tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 21.07.2005, 00:02
  4. Bilgisayarım sürekli mavi ekrana düşüyor.
    musti_7777 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 27.06.2005, 12:18
  5. Yanıt: 5
    Son Mesaj: 09.01.2004, 22:02