+ Başlığa Yanıt Yaz
13 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
25.09.2005 22:58 #1
- Katılım Tarihi
- 2005
adsl modem kilitleniyor!!! Kararsız hale geliyor...
asus 6010 usb+ethernet adsl modem kullanıyorum. usb ile bağlantı sağlıyorum. emule ile download yapıyorum. bilgisayar günde 23 saat aralıksız açık ve tabii adsl de..
fakat adsl modem 5-10 saat arasında devam eden periyodlarda kilitleniyor, kararsız hale geliyor. internet explorer, msn messenger gibi internet uygulamaları bağlantı yokmuş gibi çalışmıyor. ama internet bağlantısı var. telekomu aradığımda da bana bağlantımın devam ettiğini söylüyorlar.
internet bağlantım dışındaki herşey düzgün çalışıyor.
denetim masasına girip ağ ayarlarına değiştirmek istediğimde ise ağ ayarlarındaki "yerel ağ bağlantı" sı tepki vermiyor(sağ tuş tıkla özellikler vs. ye girilmiyor, açmıyor). bilgisayara ve modeme restart atınca herşey düzeliyor.
WinXP Pro ve Winxp Pro SP2 ---> iki versiyonu da denedim.
Bilgisayarımda virus yok. her türlü program tarafından tarama gerçekleştirdim. Defalarca Format attım.
Adsl Modemin Firmware ini güncelledim.
Fakat bütün bunlara rağmen sorun devam ediyor. bunun nedeni nedir acaba? nasıl bu sorundan kurtulabilirim? teşekkürler...
-
25.09.2005 23:06 #2
benim sana önerim modemini başka bir bilgisayarda denemen olacaktır. uzun süreli bi denemeden sonra eğer aynı problemleri tekrar yaşarsan doğrudan aldığın yere götür yani servisine başvur teknik bi problem vardır muhakkak..
iyi günler...
-
25.09.2005 23:28 #3
- Katılım Tarihi
- 2005
bildiğim kadarıyla emule java ile yazılmış bir program. java destekli programlar interneti baya bi kasıyor. bendede emuleda birkaç şeyi aynı anda indirmeye çalışınca XP de takılmalar oluyor. mouse 1-2sn kadar takılıyo falan işte. aynı şeyi azerus da da yaşamıştım. ordan biliyorum
sen yine fgurhanf arkadaşın dediği gibi yap.
-
25.09.2005 23:48 #4
bazı modemler uzun süreli kullanımlarda aşırı ısınmadan dolayı kilitlenebilir...
-
25.09.2005 23:50 #5
dostum ben emule kullanıyorum aylardır. bir anda bir çok şey indiriyorum hatta yüksek id den bağlanıyorum ama hiç bir takılma sorunu ile kaşılaşmadım. hatta arkada sürekli çalışır ben oyun falan oynarken...
Orijinalini Gönderen: saysha
emule den olduğunu sanmıyorum...
iii günler..
Benzer Başlıklar
-
ADSL modem alacaklar ve modem seçimi hakkında bilgi.
BoSS tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 27.06.2011, 17:14 -
geLiyorrrr geLiyor adsl geLiyor........
emreka tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 32Son Mesaj: 08.08.2007, 21:56

Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 01:30 / İnternet, Ağ ve Güvenlik