+ Başlığa Yanıt Yaz
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar
-
01.11.2005 03:34 #11
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- istanbul
göstepek senin ciddi oldugunu düşünmüyorum,sen ilahi adalete inanırmısın bilmem baskalarına zarar vererek aslında kendine zarar verirsin,ve biz insanlar bunun asla farkında olamıyoruz nedense. ben sana fetva verecek degilim,birgün bişeyleri çöpe atman gerekebilir ama bunun ne olacağı konusunda ben fikir yürütemem ama emin ol birileri de senin için benzer şeyler programlıyor alabilir ve kaybedecegin bilgisayardan daha önemli olabilir ? kardes, ben yinede senin ciddi olmadıgını düşünüyorum ve umarım öyle olur.herkese iyi geceler
-
01.11.2005 03:40 #12
- Katılım Tarihi
- 2005
lutfen yanlış anlamayalım heres sakin olsun.heresey gecti :)
ya benim int cafe ye ne zararim olacak
sadece benim kendi sahsi programlari ben sadece kafede her seferinde kurmaktan kurtuluyorum. Eminim ki turkiye de benim gibi her seferinde gerekli programı kuran birileri vardir. Ama egeer cok gerekli bir programsa bence şifreyi kaldırmanın bir mahsuru yok....
-
01.11.2005 11:23 #13
deep freeze ninii tandart şifresi "1234" ayriyeten bi şifre konuluyomu bilmiyorum tabi. kaldırılmazda etkisiz hale getirmek içinde "ctrl ve shift i aynı anda bas ve mouse ile birlikte deep freeze nin üstüne çift tıkla açılan sayfaya önce şifreyi sonra en alt kısımdaki seçenği seç" benim bildiğim böyle. Kolay Gelsin...
-
01.11.2005 15:59 #14
dediğin sadece deep freeze in 5.** sürümünde işe yarar.
Orijinalini Gönderen: besiktasli34
gostepek benden alacağın son yardımdı. zaten bu gidişlede mesajlarına bakılırsa herkesden alacağın son yardım olabilir. sorularını insanlarla dalga geçip eylenmek için soramazsın..
Orijinalini Gönderen: gostepek
Benzer Başlıklar
-
hotmail şifresini unuttum
rest tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 01.07.2006, 12:02 -
Deep Freeze v4.20.020.0598 şifresini unuttum YARDIM
tech1988 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 30.05.2006, 19:17 -
kullanıcı şifresini unuttum !!!
erkanbey tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.03.2006, 11:56 -
*rar şifresini unuttum ne yapacam!
_server_ tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 20.03.2005, 22:22

Alıntıyla Yanıtla
Ben sadece bu dandik programı bilg dan kaldırmak istiyorum. Ve bunu cok iyi taki p eden zeki arkadaşlar oldugu kanatindeyim..Yapacaginiz bir crack olucak ama bu yanlış kelime...Bilgisayarımı kurtaracaksınız yani

Lütfen Yardm Edinizzz....
Bugün, 17:53 / Donanım